2kuzu1anne Buseceylan sizinle aynıyız benimde son adet 3 Mart bendede henüz kese görünmedi bende çok merak ediyorum 😊
2kuzu1anne Buseceylan en son cumartesi günü kan verdim sonucum 606 çıktı yarın randevum var inşallah gorulur bini geçmişse degerim
Dcl027 Buseceylan canım benimde buğün 5+2 en son iki ğün önce 1000 üstü bir değer çıktı beta. Doktorum bugün çağırdı keseyi görmek için. Ama kalp atışı ile ilgili bişey demedi sanırım 6 yı beklicek
Buseceylan 2kuzu1anne inşallah geçmiştir bende bugün bidaha kan verdim perşembe gidicem muhtemelen doktora
Dcl027 Buseceylan 4 mm kese dedi herşey olması gerektiği ğibi dedi canım başka bişe demedi. İhşalalh kalp atışını da görürsem bi tık içim rapatlıcam
Dcl027 Buseceylan keseyi görürsün canım çok net benim bugün 5+2 çünkü ama kalbi duyamayabilirsin işte ben duyamadım
Buseceylan Dcl027 muhtemelen bende duyamam canım ilçede oturuyorum bugün kan verdim yarın sonuç anca çıkar perşembede randevu alıp gidicem bakalım
Yenibiranne01 Buseceylan betayı sadece bır kez yaptırmıstım ondada 165 cıkmıstı sureklı tekrarlamadım bır hafta sonra dırek ultrasona gırmıstım orda gordum
minikmucizeemaak Buseceylan Ben bugün çok şükür gördüm keseyi, 24 üne de kalp atışı için sıra aldım Allah’ın izniyle 🥹❤️
minikmucizeemaak Buseceylan Sata göre tam 5 haftalık ultrason kağıdında yazıyor mu bilmiyorum beta en son 7 sinde baktırdım ben 509 küsürlerdeydi