3cocukannesi19 Deletedmom434 adını ne koydunuz kuzum biz hala kararsız Ömer asaf çağan çağrı arasında kaldık 😅
Maviii 3cocukannesi19 sende doğuranların arasına katıldın sıra bizde 😊😊 Rabbim sağlıkla büyütmeni nasip eylesin canımm
3cocukannesi19 Denizkizi sağol canım sancını evde cek ama fazlası zarar 5 dk düşünce yolda olaman lazım hiç evde suyum gelmedi benim duyum Doğum esnasında patlatıyorlar kızımda nişanım evde gelmişti tek bu dogumumda hastahanede geldi
Denizkizi 3cocukannesi19 ben once su geliyor sanci oyle basliyor diye dusunuyordum internette de bulamadim .. Demek ki yanlis biliyormusum su azalir yada susuz kalir diye korkuyordum ..
3cocukannesi19 Canisi44 sağolasın canım seninde gözün aydın maşallah diyelim acıktıkça altına yaptıkça daha bir sürü huyları çıkıyor canım uykularında düzene girecek inşallah Allah sağlıklarını versin 😇😘
mhtp18 3cocukannesi19 gerçekten son anda gidip dogurmak resmen film gibi olmus ama ilk dogum gibi degil 2. 3. Dogumlar hızlı gelısıyormus sızı tebrik ederim ve hayırlı bir ömür dilerim evlatlarınızla 🙏
3cocukannesi19 mhtp18 canım benim oğlum ve kıZimdada aynı gibiydi fazla beklemiyoruz hastahanede kiminin Doğumu kolay olurmuş ama sancı gerçekten zor geldikçe nefesim kesildi ama oda oluyo yapacak bişey yok doğal döngü
YagizAsyaMom 3cocukannesi19 sağlıklı sıhhatli olsun inşallah. 💜💜😍Eşin ne tepki verdi haraketleri fln düzeldi mi sana karşı
3cocukannesi19 YagizAsyaMom bana öyle güzel bi msj atmışki duygulandım çocukları bana bırakmamaya çalıyor şimdilik güzel herşey maşallah
3cocukannesi19 Denizkizi yok canım öyle bişey hatta benim suyumu patlatacak ebe gelmiş bebek önüme önlük bağlayın dedi ben bir bağırdım ne duruyorsunuz diye son sancıda bebiş çıktı
Deletedmom434 3cocukannesi19 hahah çocuk doğmuş artık bir karar verin🤪 bizimki belliydi kuzum İdil Lina koyduk🙈
Fatos12 3cocukannesi19 sıvı tam kırmızı olmayan kanamam geldi tehlikelimi ve peçete kirlenden.kadsr oldu
Fatos12 3cocukannesi19 kanamam oldu kırmızı değildi çok ve sıvıydı lütfeen bisey soyley8n damla damla geldi