Naraji Selam kizlar. Nasilsiniz? Biz 39 hafta 3gun olduk ama hic bir belirti yok. Kizim olucak,ilk gebeliyimdir. Kimler boyle? Kalbim hizli atiyor 🙁☹
Elifulkuilhanemen Naraji Ay ayni gün ve haftadayiz. Benimki de gelmiyor yatmak ayrı nefes almak ayrı dert artık her gördüğüm doğurmadın mi diyor 🫢
zeytinkus5 Naraji aynı gündeyiz benimde kızım olacak ama ne suyum var ne de nişan gelmesi🤣 bolca kasık bel karın sertleşmesi var sadece 🥹
Naraji Cok kotu agirlik 😔 hizli kalp atisi, mide😔🤒 hepsi kariwmiw, neden gelmek bilmiyirlar🤭 karniniz inmiwmi aşagi?
Tansu15 Papatya0905 ne durumdasın merak ettim bende de bazı geceler adet ağrısı gibi ağrı oluyor ama sonra gwçiyor 😔
Hamidevahap Naraji benım ilk dogumum da suni sancılı oldu kendi ıstegımle 40+0 da suni sancı aldım ertesi gun dogdu cok yıprandım kolay olmamıstı dogum bunda ıstemıyorum tabı 41 i gecerse mecbur gıdexegım
Hamidevahap Bende 39+3 um kızlar doktor cuma seni dogurtuyum diyor ama gtmıycem kendi sancılarımı beklıyorum bende
Naraji Hamidevahap bende kendim istiyorum 🙁 bu kadar gelmiwiz sezeryan istemiyorum. Allah hayirlisi neyse onu nasip etsin🙏🏻
2Melekannesi1592 Naraji 40+1 dayanacak gücüm kalmadı artık salı günü randevum var bakalım hayırlısıyla gelsinler inşallah
Naraji Hamidevahap 4gunum kaldi uygulamaya gore. Ama sanci falan hic bi sey yok 🙁😱 midemde sanki cocugum, cok zorlaniyorum😓
Hamidevahap Naraji aynıyız bende 39+3 um cnm arefe gunune kadar sancılarımı beklıycwm gelmezse o gun yatıs ıstıycem artık