iremcannn1907 DmlnrKrnz artık değişmez canım muhtemelen. Benim de 12’de kız 15’te kesin erkek denmişti 😂
Anneumut2318 Benimde devletteki doktor 12 haftalıkken kıza benziyor dedi 16 haftalık özele gittim oda kıza benziyor yüzde 80 kız dedi detaylı ultrason bekliyoruz 😅🤷♀️
Anneumut2318 DmlnrKrnz aynen canım bende bayramdan bi ay sonra detaylıya gidicem özele devlet ilgilenmiyor 🤷♀️
Srp37 DmlnrKrnz Ama herkes aynı olmaz diye düşünüyorum bende tam bu oldu çok tereddüt ettim. O yüzden detaylıyı bekliyorum
Mzzz Canım bu haftalarda zor değişir ama sen yinede bir şeyler almak için detaylıyı bekle çünkü detaylida degişenleride duymuştum🙏😇
Lavina DmlnrKrnz hayırlısı olsun baanda 18 haftalıkken 180 kız dedi 20 haftada erkek dedi detaylı utrasonda tekrar gidince bakacağım inşallah tekrar değişmez emin olup hazırlık yapmak istiyorum ama emin değilim 😂
kckfalmily DmlnrKrnz arkadaşıma detaylı ultrasona kadar erkek dediler ayri ayri doktorlar hemde detaylı da kiz cikti
kckfalmily DmlnrKrnz gercekten benimde 2. Hamileligim 18 haftaya gircem yarn hala cinsiyet yok ilkinde 12 de kiz dendi oyle kaldi. Simdi o kdr cok cinsiyet yanılması okuyorum ki güvenemiyorum sanrm 3. Trimestere kdr bisi almicam😃
Glcn12 DmlnrKrnz bence unisex birşeyler alın hem kız giyer hem erkek daha kahve tonları tercih edin yani benim oğlum var onda hemen Beli oldu ikinciye hamileyim şuan 6 haftalık çok heyecanlıyım acaba ne olacak diye hemen birşeyler almak istiyorum
DmlnrKrnz Glcn12 zaten alışveriş yaptım hiçbirşey almadım değil insan çok heves ediyor dediğiniz gibi hep kahve tonları aldım kesinleşmiş olsaydı kız olunca insanın eli yine de pembeye mora gidiyor gitmiyor değil 😂