Hilalrumturk Eybikk aynennn özel de de özel oda tutarsan öle kabul oluyor diye biliyorum canım çünkü yanındaki hasta rahatsız olur diye izin vermiyolar oda haklı olarak
Eybikk Simgesahin25 en mantıklısı senin doğumunu kolaylaştıracak şeyde eşin ve desteği zaten gebe okullarında özelde de devlette de bas bas bağırıyorlar eşin doğuma sağladığı kolaylığı hormonlarla alakalı 😇
TugSozTan Eşim olacak inşallah yanımda. Ben annelerim veya ailenin gelmesini istemiyorum ama büyük ihtimali anneler gelir diye düşünüyorum hatta eşime dedim doğurduktan sonra haber verelim diye 😂 ama onlarında “Doğum başladı” heyecanına limon sıkmak istemiyoruz. Hani belki gelip giderler diye düşünüyorum
Hilalrumturk Ozge56 küs olduğum ablam annemin yanına gelmiş kalıcı olarak evli değil annemde doğumdan sonra burda kaliver diyo bende kalmam dedim gelceksen sen gelir bende kalırsın dedim ettiği lafa bak beni düşünmesi gerekirken onu dusunuyo
Ozge56 Hilalrumturk boşver o zaman sende eşin durur kayinvaliden yani en sabit kendin bile halledersin herkesin annesi hayatta değil maglesef sende yaparsın inşallah
Eybikk Hilalrumturk benim gittiğim hastane de ayrıyetten özel oda tutmamıza gerek kalmadı çünkü hastane de doğum kısmında herkes tekli odada kalıyor
TugSozTan Hilalrumturk vallahi kimseyi çekemem o sıra 😂 yok öyle yap yok böyle yap. Doğurayım gelip sevsinler işte
Yeniannis_ Annemle konuşmuyoruz , bende bu durum travma olacak ve hiç bu yaptığını unutmayacağım için sadece eşim olacak yanımda Benim annem gelmeyeceği için de onun anneside gelmeyecek. Kötü hissetmek istemiyorum.
Hilalrumturk Yeniannis_ bende annemle sıkıntılıyiz o yüzden kaynanama da gelme dedim arkadaşlarım beklicek gelirde gider yani
3Tospikannesi Hilalrumturk kızım oğlum eşim annem ve kaynanam normal doğum olursa kızım refakatçı kalacak 😊
Kaderozceliik Hilalrumturk malesef alınmıyordu devlet hastanesi olduğu için sadece sezeryan doğum yapanlar için vardı
Hilalrumturk 3Tospikannesi himm anladım bende 34 yaşında olunca oğlum 14 olcak 🥹ayy zaman nasıl geçiyo 28 şimdi