Gamzealptkn Merhaba adetime pepapa göre 8 gün var bugn test yaptm 7.2 çktı az önce de pembe bi leke geldi böyle olup yükselen var mıdır acaba kimyasal fln mı 2 gn snra tekrr kan vericem ama 1 kez dış gebelk 2 kere de kimyasal geçirdm çok huzursuzm
Tbsra95 Gamzealptkn yerlesme kanaması olablir ama doktor a derseniz ona göre iğne vs vurabilir zaten erken fark etmsiniz hemde düşmemiş olur inşallah
sehrengiz_8 Gamzealptkn çok erken tahlili yapmışsınız ve değeriniz de ona göre düşük gelmiş keşke adet gününde tahlil yaptırsa idiniz bu şekilde kendinizi psikolojik olarak yıpratıyorsunuz. Herhangi bir ilaca da başlanmaz zaten bu değerlerle hcg takibi yapılacak
MerveSinan Gamzealptkn sakin ol rahat ol muhtemelen gebesiniz.Daha adet tarihine de var.İki gunde bir baktirin.
2minnosannesi_ Gamzealptkn canım 5 üstü var demiyor gebelik için 8 gün önce vermişsin bu değer çıkmış kendini yorma dikkat et inşallah yerleşme kanamasıdır iki gün sonra tekrarla yükselme varsa git muayene en azından düşük riski vs gibi bir durum varsa önüne geçilir herşey gönlünce olsun 🥰
Tbsra95 Gamzealptkn anladım canım hakkında hayrlısı birsey gelmedi aklıma baska ama dua edin benimde tahminim yerleşme kanamasıdır
Gamzealptkn 7.2 çok düşük bi değer bu değerde yerleşme kanaması olablir mi bilemedm bu 4. Geblk oldğundan huzursz oldm sevinemedm 😔
Gamzealptkn sehrengiz_8 ovulasyon tarihimde muayne oldm doktor 15 gn snra bi kan ver demişti bnde ondan verdm umarm sağlklıdr pembe leke de korkuttu beni
buusur Bende lekelenme ile hamile olduğumdan şüphelenip öğrenmiştim inşallah yerleşmedir değer de sağlıkla yükselir de iyi haberler alırsınız🫶🏻
Gul12345 Gamzealptkn yükseldi cnm daha sonraki 28 di şuan 5 yaşında 2 düşünüyorum Adet dönemlerinde 3 ay baya yoğun kanamaları olmuştum aynı adet oluyorcasina lekelemeyin değil bebekle alakalı değil kesenin yanında oluşan kanamalardi Rabbım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş
Gamzealptkn Gul12345 benmde önce pembeydi şimdi kahverengi olarak devam ediyor çk korkym artk Allahm sana da nasip etsn inşallah
Gul12345 Gamzealptkn ins cnm Bende korkmuştum acile gitmiştik hemen ck sukur poregastan kullandim 3 qy kanamam olduğu zamanlar