KartanesiDila merhaba Dila hanım adetinizin başladığı gün önemli ve kaç günde bir adet olanlardansınız bunu sayarken bittiği gün değil kanamanın olduğu gün itibaren sayılır diğer adet gününe kadar ya 25 gün de birdir yada 28 günde birdir eğer 25 günde bir adet görüyorsanız sizin yumurtlama yani ovulasyon gününüz adetiniz başladığı 11 .ci gün baz alınır.28 günde birse 15. gün baz alınıyor.Siz zaten bu hesaplamalara baki kalmadan ilşkide bulunmuşsunuz beklenen zamanda bu da şu demek eğer sperm yumurtlama gününden önce içinizdeyse 3 gün yaşama süresi var sizin yumurta da çatlayıp tüp başına atıldığında yani yeni yumurtanın oradaki canlılığı 12 saat o saate kadar sizde zaten sperm hazırda bekliyormuş öyle düşünürsek belirtileriniz de onu gösteriyor okuduklarıma göre.Benim ilşkiden bugün 7 .ci günüm yarın 8.ci günüm ve yarın kan testi yaptırıcam sağlık ocağında bende implantasyon kanaması geldiği için 4 gün önce bu sebepten şüphelendim.Bence sizde kan testi yaptırın ilşkiden 7 gün sonra çıkabilme olasılığı yüksek dediler beta-hcg hormonu.Sonuç çıktığında bildiricem bence sizde güzel haber vereceksiniz öyle geldi bana hadi hayırlısı :))) sağlıkla olsun