Kaderyas0327 Hani olur ya anne bebeğini uyutmaya çalışırken uyuya kalır yani bebek anneyi uyutmuş olur işte benimki de o hesap oldu benim için artık ben kendimi hergün doğuruyor hissediyorum ama o hiç bir zaman doğmuyor yetti gari 🤦🏼♀️😂😂😂 40+2 olduk daha ne kadar sığabilirsin ki oraya anlam veremiyorum yani sitres oldum artık günde rahat 3 kişi arayıp doğurmadın mı sen diyor sıkıldım yaa hani hamilelikten kurtulmak değil amacım sadece bebeğimi merak ediyorum onu görmek için sabırsızlanıyorum kokusu nasıl acaba elleri burnu yumuk yumuk gözleriyle beni emerken bana nasıl bakıcak acaba annesine mi babasına mı benziycek acaba babası gibi saçlı anası gibi kabak mı doğacak acaba aklımda o kadar soru var ki o kadar merak ediyorum ki minnoşumu sabırsızlığım bekliyememem bu yüzden yoksa ondan gayet menmnunum Allahım bana sabır ver ve benim gibi olan anne adaylarına da sabır ver ya rabbim 🤷🏼♀️🤲🤲❤️💙
Tosbik Kaderyas0327 kız sn hala buralardamisin 😀 Dün yatarken bile aklimdaydin dua ettim snn icin. Hayret bsy yahu 😄
Minnak-123 Kaderyas0327 :))gerçekten uzun süreç bebiş halinden memnun demekki :) cokda surmez ama artk heralde sagsaglim saglkla gelsin 🙏
Emell Kaderyas0327 azcik kalmış be baliiim. Biz napalim daha yarisindayiz.Rabbim insallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.az kalmış sık disini 😉
rfzsB Kaderyas0327 aynı durumdayız canısı ama biz 42 ye girdik bugün😊bende artık gelsin diyorum yarın doğuma alacaklar büyük ihtimalle
Kaderyas0327 Tosbik Allah razı olsun bebeğim ya yok ya doğuramıyorum bende bir doğuramamışlık var sanki kendimi doğurammamış gibi hissediyoeum sonra yatıyorum uyanıyorum yine doğuramıyorum 😂
Kaderyas0327 Emell sıka sıka diş kalmadı bacım ya hergün yine doğuramadım diyerek uyanıyorum 🤦🏼♀️🤷🏼♀️😂
Tosbik rfzsB ayyy Allah kurtarsin valla canim. 41hafta dayanmak yürek ister valla. Allah yardim etsin 🙏💕
Emell Kaderyas0327 ayy öyle dene kız yaa😉😉bi bakmışsın az sonra gelivermis.su doğumu kolaylaştıran taktikleri denedin mi hiic
Tomrisinizi Kaderyas0327 Allah saglikla kavusmayi nasip etsin 🤲. Merak ediyorum bebeginiz gec dollenmemiydi ? Bi sehir efsanesi duydumda gec dollenen bebekler gec doguyot filan diye 😁
Bsk2101 40+1 ile aynı duyguları paylaşıyorum canım. Sanki ben evladıma kavuşmak istemiyorum gibi bir de her gün doğuramadın mı, tembel çıktı bu yaa falan diyenlerle uğraşmaktan gına geldi. Bir de her gün geçtikçe doğma ihtimali daha da azalıyormuş gibi gelmeye başladı bana 😂😂 37 38 lerde ha bugün ha yarın diye bekliyordum şimdi amaan 4 5 güne belki falan diyorum. Yarın doktor kontrolümüz var, bu artık oldu al bunu doktor diyeceğim 😂
Sarella Kaderyas0327 inşallah hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın postlarını okuyunca bende dogurmadımı hala diyorum😅😍
Kaderyas0327 Sarella ahaha herkes beni dört gözle bekliyor ya 😂😂 inşallah doğururum da kurtulursunuz benden 😂😂😂 Allah hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻💙❤️
Duce Kaderyas0327 duygularimin tercumaniii ayniyiz 40+2 yim bende . Hicbir belirti hala yokk kizimi istiyorum rabbim tez zamanda saglim kavustursun telefonlar susmuyor 😄😄