yagizegemom Bugün 6 günlük olduk hafif sarılık var kendisi uyanıyor ama uzun süre uyanmadığı oluyor hemen müdahale ediyorum ama o bile en az yarım saat sürüyor 1 saattir uyandırmaya çalışıyorum bana mısın demiyor🤦🏻♀️ nasıl uyandırabilirim acaba ???
beyzzsenturkk yagizegemom ben altını acınca direkt uyanıyordu ıslak mendil soguk oldugu icin ayak çimdikleme falan bi ise yaramıyordu
Nazlimom yagizegemom elinizi ıslatıp yanağına değdirin, ayaklarını kaşıyın , bezini açın , burnunu sıkın biz öyle yapıoduk doktor muhakkak kaldır diyordu ozamanlar sarılık olmaması icin
[silindi] yagizegemom hafifçe sağdan sola soldan saga döndürün Yüzüne boynuna suyla uygulama yapın yetnezse koltuk altına Ayağına pıt pıt şeklinde vurun
efeninannesiii_ yagizegemom sürekli mıncıkla kuzum benimde biraz sarılık oldu zor uyandırıyorum senin gibi
mylittlebabym Altını açınca uyanıyorsa tekrar bezleme, bir kundaga sar öyle emzirmeyi dene. Burnunu sık, topuğunu kaşı zorla uyandır..
Mavidunyamm mylittlebabym Ben bikere öyle yapınca oğlum kaka yapmıştı ve yenidoğan kakasini bilirsin yeşilimsi - siyah gibi bişey yüz ifademi tahmin et 🙂
mylittlebabym yagizegemom rica ederim kuzum bebeğim sarılık olmuştu yoğun bakımda öyle emziriyordum uyumuyordu tekrar
yagizegemom mylittlebabym denedim her yere kakasını yaptı şimdi fıldır fıldır bakıyor 🤭 oy kıyamam ben ona 🥹
hayalperest2310 yagizegemom ayaklarını aç canım oyna ıslak mendili ıslat ayağına vur çene kısmını oynat öyle öyle uyandırıyorum yoksa bizimki de uyudu mu kalkmak bilmiyor uyandığında da uyumak bilmiyor
yagizegemom hayalperest2310 benimkide öyle kuzum uyandırdım şimdi emzirince uyuyor hemen o yüzden ağlayana kadar vermiycem meme
mylittlebabym yagizegemom olsun rahatladı işte.😍 Benimkide hep bezi açınca bakım örtüsüne yapıyor yeter ki yapsın ya😂
Bir_prens_annesiiiii yagizegemom süreyi çok uzun tutmayın bizimkinde de sarılık vardı geçti çok şükür onlara kalsa hiç açlığını hissetmiyorlar sarılıktan kaynaklı uyanmak istemiyorlar
Babyykmz yagizegemom yenidogan yogun bakim hemsire arkadasım ayaginin altindan uyandir demisti bana sarilik oldugunda topugunu sık ayaginin altini hafif hafif bastir biz o sekilde uyandiriyoruz dedi. Hafiften cani yansada bisey olmaz yoksa sarilik cok ilerler ben kendi kizimada oyle yaptim demisti o benim aklimda cocugm oldugunda sarilik olursa o seklde uyandiracagim