031965 Kızlar gebeliği sağlık ocağına bildirmek zorunlu mu? Ben özele gidiyorum onun dışında hiç gitmedim geçen böyle bişey duydum. Ona göre yarın sağlık ocağına bi gideyim
Chan 031965 sen bildirmesen de sisteme düşüyor gebeliğin, özelde muayene olsanda e-nabızda gözüküyor. Sistemde bağlı olduğun ASM'yi uyarıyor, onlarda seni arayıp gelmeni istiyorlar. Ben de öyle oldu.
Zmraemr Sisteme düştükten sonra ebe seni arar ama aramazsa bile kayıt şart .Aylik kan idrar alindi benden iyi oluyor senin takibini yapıyor tetanoz aşısı yapılacak ve bebeğin dogduktan sonra aşılar ve orada yaptırabilirsin
Chan 031965 İlk aşı tetanoz onu da 19. Haftada yapmaya başlıyorlar. Ondan henüz çağırmamış olabilirler.
Caglaaaaa 031965 Vitamini de sağlık ocağı veriyor ama tera b3 var mesela 12. Haftada başlamak gerekiyor gidip kaydınızı yaptırın ihmal etmeyin.
gamzedeniztokak Caglaaaaa bana saglk ocagindaki ebe vitamin olarak decavit verdi hic duydunuzmu bu ilaci
AysegulAloluAcikgoz 031965 Saglik ocagi hamileligin suresince seni bebekndogduktandan sonrada bebegin takibini duzenli bir sekilde yapiyor hamile oldugunuzu bilmenizde yarar var.
031965 Yarın kesin gidicem hiç bilmiyodum cidden doktorum çağırdıkça gidiyodum ama sağlık ocağı da şart gibi
F1903 gamzedeniztokak evet canm multi vitamin ama benm doktorum eger herseyi yiyebilyosan sebze meyve olarak disardan vitamine suan ihtyac yok dedi ondan icmedm ben 😊
Huzur20 gamzedeniztokak evet canim şuan 18+4üm kullanıyorum bana kendi doktorum verdi özeldeki yani ama saglik ocağında da decavit verelim demislerdi
Huzur20 031965 Aşıların kilo takibi tansiyonun 2ayda bir kan veriyosun takibini yapıyolar baya ıyi yani