• Doğum
  • Suyum geldii acil bakarmısınız

Kızlar lavaboya kalktım tam oturacakken foş diye kanlı su geldi bir çay bardağı kadar hemen acile gitmeli miyim

Turkaaan hiç durma git su kanlı olmaz şeffaf olur başka bir şey de çıkmasın Allah korusun

zge13 benim eltimin kanlı su geldi 10 saat sonra doğum yaptı bagzilarin kanlı su gelebiliyor.

Turkaaan Doktorum bana da dedi istem dışı bi çay bardağı kadar su geldiğinde hastaneye gel hemen diye. Hemen git için rahatlasın. Su gelmesi doğumun başladığı anlamına gelir ve gözetim altında olman gereken bi durum.

Ozge56 aa ilk defa duydum ama iyi ki duydum delirirdim herhalde korkudan benim suyum sancı esnasinda ebelerin yanında geldi hastanede evde gelse napaeim bilmiyorum hele bir de kanlı gelse neyse artık hazirlikliyim

zge13 bagzilarin öyle oluyor bizzat yaşandı hatta. Hemen doktora gitmeli acil

Turkaaan ben de doktora gittim alttan muayene ettiler suyummuş, NST bağladılar kalp atışları iyi çıkınca eve gönderdiler sancımın sıklaşması için

Turkaaan hem nişan gelmiş hem suyun gelmiş , hemen hastaneye koş vakıt kaybetme burada

zge13 baya bir ıslanmıştım ama gidip doktora baktırdığımda daha suyu olduğunu söylemişti

Turkaaan gitmelisin canim cünkü enfeksiyon kapma ihtimalin artiyor.Su gelince en fazla 2 gun bekleyebiliyorsun zaten.Benim gece 2 bucukta suyum gelmisti aksam 17.05 de kizimi kucagima almistim.Güzel hayirli saglikli dogumun olsun insallah 🤲

Turkaaan gözünaydin canim Allah anali babalı saglikla büyütsün insallahh 🤲darisi basimiza artik :)