Bebişim bugün doğdu daha tam benimseyemedim gibi. Bana hiç benzemiyor kayınvalideme benzetti ailem de. Bana benzememesine üzüldüm açıkcası. Benim gibi hisseden var mıdır?
Bebişinizi hemen benimseyebildiniz mi?
Fahriye1937 daha yeni bi kaç saat önce doğmuş bebek bekle bi dönem sana benzeyecek bi dönem babasına çocuklar çok degısıyo öyle sanmıyorum sadece kayınvalıdene benzesın 😅😍😍
Fahriye1937 ooooo 6 ay benimsiyemedim hep hastaydı ağlardı bende ağlardım gece uyunca bakardım ben mi doğurdum diye halbuki cok istememe rağmen sonra reflü bitti 6 . Ayında gülmeye basladı ağlaması bitti birazda olsa anne baba demeye basladı anneymişim ben gülüşü yetti bana 6 . Ayın sonunda sonra bir benimsedim ki ah ah suan 4 bucuk yasında herr gün sükrediyorum psikolojik olarak 6 ay ne cektiğimi bir ben bi Allah bilir o yüzden normal
Fahriye1937 Allah analı babalı büyütsün tabı lohusa kafası ile vallahı neler düşünüyor insan bi bilsen elbete az önce karnında olan bir varlığın yanında olması gariptir olur böyle şeyler 6 aya kadar benımsiyemıyen bile gördüm ☺️sıkma canını kime benzerse benzesın senın evladın 🥰😊 zaten çok değişiyorlar sonradan kime benzer bilinmez 😀
Benim 2. Çocuğum ilk bebemde sorun olmadı da 23 haftalık gebeyim hiç alışamadım neden bilmiyorum yavaş yavaş sanki benimsiyorum hiç bişey gelmiyo içimden gayet isteyerekte oldu :-(
Fahriye1937 benim kızımda zerre bana benzemiyordu ama bu benimseyemedim anlamına gelmedi tabiki biraz birbirinize alışma süreciniz oluyor tabi insana benzememesi biraz üzüyor 3 buçuk yaşında bana benzeyen tek şeyi kan grubu😂 ama napalım olsun yinede benim canım kızım onlar bizim bebeklerimiz bizlere muhtaç
Fahriye1937 lojusalıktan öyle diyorsun çocuğunu kabul etmeyen çok anne duydum emzirmek bile istemeyen yanına almayan … umarım geçer alışmaya çalış ayrıca canım kaynanana falan benzeyemez yeni doğmuş çocuklar kimseye benzemez kolay kolay onun yüzü gözü anca 2 yaşında oturur dert etme öyle şeyleri . o sana sen ona alışacaksınız
Fahriye1937 ilk ay hic bisey hissedemiyordum yabancı gibiydi bana aşkla bakamıyordum hatta bunun için cok kez anneliğimi sorguladım ama su an 3. ayımız bitecek o kadar canım ciğerim oldu ki ölmekten korkuyorum artık hasta olmaktan da ona bakamamaktan onu tek bırakmaktan onu koruyamamaktan gerçekten evlat icin insan öl deseler ölürmüş önceden ne kadar saçma buluyordum su an cok hak veriyorum kendinize biraz zaman tanıyın daha cok ten teması kurun ❤️
- Düzenlendi
Fahriye1937 ilk başta doğumun verdiği yorgunluk acaba bakabilecemiyim, yetebilecekmiyim korkusu falan ister istemez öyle hissettiriyor ama aslında içten içe çok güçlü anaç duygular var, sadece sen bunu daha çok yeni oldugu için fark edemedin. Ayrıca bebekler 2 3 ay içinde çok değişiyor ilk başta babasının kopyası olan kızım şuan beni kolonlamışlar gibi ortada dolanıyor
Fahriye1937 bende bu çocuk benim mi nasıl oldu ne yapacağım diyordum. Bazen ağlıyordu sesini duyamıyordum sanki ağlayan komşunun çocuğu gibi birde böyle değişik birşey doğdu minicikti kola şişesi kadar birde ayrı kaldık dikişlerim iyileşmişti geldiğinde sanki ben doğum yapmadım gelip eve bırakmışlar gibiydi 😂
Fahriye1937 anne olunca ben 🤣 kendime cok benzettim seni bende oyle olurum gbime geliyor cunku hamileykende benimseyemedim 😃 yalniz gercektende cocuklar cok degisiyor yeni dogdugundakiyle bir kac ay sonraki hali bile bambaska oluyor sana benzeyecegi donemlerde gelcek