Ggizemdkgg Kızlar merhaba 👋🏽 35 hafta oldum artık ufaktan egzersizlerle başlama zamanı geldi diye düşünüyorum. Online olarak önerebileceğiniz bilinçli bir şekilde egzersiz önerileri olan bir sayfa, kanal, uygulama vs var mı acaba?
kuzeycikkk Ggizemdkgg elçin demirel hamile pilatesi yalnız 35. haftada cok geç kalmışsınız bi de ufaktan baslayayım yazmışsınız😃 14. haftadan itibaren pilates yapıyorum doktorum şiddetle önerdi
kuzeycikkk DnzTnr canım doktorunuz yönlendirmiyor mu zaten sizi hiç? benimki spor spor diye başımı şişiriyor 14. hafta itibariyle günde 10 bin adım atıcaksın hamile pilatesine başlayacaksın dedi 21. haftamdayım her gün düzenli yapıyorum
Ggizemdkgg kuzeycikkk işte bazen bilmeden yargılamamak gerekiyor 😊 riskli gebe olduğum için ilk bir kaç ay yataktan çıkmam dahi yasaktı sonrasında doktorum ufak ufak kendini zorlamayacak yürüyüşler yapabilirsin demişti asıl performansa 34. haftadan sonra müsade etmişti.
sedcak kuzeycikkk bende 27. Haftamdayım. Daha önce plates geçmişim olmasına ve gebelikle alakalı hiç bir risk taşımamama rağmen plates yapmam yasak, günlük sporumda 30-40 dakikayı geçmeyen yavaş yürüyüş. Diyeceğim o ki söyleminiz her doktor ve gebe açısından aynı değil. Her doktorun tarzı farklı..
kuzeycikkk Ggizemdkgg e sizde belirtseydiniz ? ben nerden bilebilirim ki burada yazdığınız şeye göre yorum yazıyorum
kuzeycikkk sedcak hiçbir riskiniz yoksa mantıklı gelmedi şimdiki hamileler pilates topunun üstünden inmiyor doktorum hastaneye doğum günü mutlaka getir dedi mantıksız risk yoksa neden yasak ne alaka yani yararlı faydalı bişey
sedcak kuzeycikkk işte doktorların tarzı sizin doktorunuz günlük 10bin adım benimki 30 dkyı gecen yürüyüş yasak diyor. Bu dönemde kendini ve bebeği zorlamamalısın 30. Haftadan sonra başlıcaz yürüyüşlere ve spora diyor. Belkide sizin doktor erken başladı bilemeyiz. Her doktor gebelik sürecini farklı yönetiyor. O yüzden kesin hükümlü olmamak gerek 🌸
kuzeycikkk sedcak canım tamam da görüyoruz yurt dışındaki hamileleri kadınlar ağırlık bile kaldırıyor ben de zaten hızlı hızlı spor yapmıyorum hamile pilatesi zaten çok yavaş yapılıyor inan terlemiyorsun bile
sedcak kuzeycikkk sağlıkla alın kucagınıza 🙏🏻 Her süreç farklı ilerliyor önemli olan sağlkla gelmeleri 🌸 Siz öyle devam ediyorsunuz, biz böyle doktorlarımızı dinlemek lazım 🙃
Ggizemdkgg sedcak @Aselhumaninannesi @DnzTnr @funnymummy @Hilalttk16 @kuzeycikkk Google play’de prenetal diye bir uygulama buldum güzel bir uygulama isterseniz göz atın.
TugceBasaran Simge Duman ile çalışıyorum ben 25 haftadayım Instagram’dan bakabilirsiniz çok çok iyi işinde ♥️