Aynenkanka heleninannesi hem baba hem amca bir de abooo 🤯🤯 ismini sen koy benim soyadımı taşıyacak o zaman de sen de
esnyz14 heleninannesi Ben kendi anamın babamın adını koyuyor muyum derdim. Sonuç olarak aynı şey benim için. Allah sabır versin
heleninannesi esnyz14 bundan sonra bende inada gircem madem öyle benimde babamın amcamın ismi olsun dicen 4 tane ismi olsun 😂😂 utanır belki koymaz
heleninannesi HMA13 ya onlar istese eyvallah görüşmüyoruz bile kimseyle eşim istiyo sanki isimlerini koysa barışacak diyemi düşünüyor 😂
Minigininannesi heleninannesi ay gitsin kendi ismini değiştirsin mahkeme kararıyla kendi yaşatsın o isimleri
Mihrimahvuslat heleninannesi Her türlü zorluğu çeken sensin amcası ne alaka hadi babasını anlarım koymak istiyordur 😬 gerçekten bi salın ya valla armut piş ağzıma düş hesabı zorla isimlerini koydurmaya çalışıyorlar🙄
esnyz14 heleninannesi Tamam diyormuş bide olan bebişe olmasın sonra ahhahaha🤧 şaka bir yana bana hep saçma gelen bir durum. Ayrıca sizin de düşüncenize bu konuda önem vermesi gerekiyor. Aylarca karnında taşıyan sizsiniz…
Mihrimahvuslat heleninannesi taşıyan benim doğuran benim senin amcan ne alaka de babanın ismini koyalım yeter de yanına ek bir isim de sen koy
Elenora heleninannesi ay nedir bu aileden isim derdi bizim erkek olsaydı dedesinin istiyordu kız oldu da şimdi isim bakıyoruz en sevmediğim şey başıma geldi ya hiç tahammülüm yok hiç 🤯
heleninannesi Elenora bende hiç sevmiyorum böyle şeyleri cidden benimde başıma geldi yemin ederim ya 🥺🥺🥺
CeydaST heleninannesi hoşlanmadığımı kendi ailemden dahi birinin ismini koymak istemediğimi ve bu konuda üstüme gelmemesini rica ederim sanırım. Anlayışlı biriyse zaten seni de ezmeyecektir
heleninannesi CeydaST aşkım valla her konuda o kadar anlayışlı ki anlatamam ama bu konuda çok net sabrım tükendi artık sizden de fikir alayım dedim 😏
CeydaST heleninannesi tövbe yarabbiimmmmm annelik hakkını hatırlat bir de ortak karar verelim kalbimi kırma lütfen benim de hevesim var falan desen