eymenimoglusum Chicco aldim anne gogsune en yakin yumusacik cok guzel. Dr brown doktor onerisiyle satiliyormus genelde gazli bebekler icin suan durumun ne olucagini bilmedigim icin alma geregide duymadim acikcasi ondan
BeycanNazlstgl Burcucuk kesinlikle o yüzden tercih etmedim sonuçta azda olsa mama artığı kalıyormuş o da hiç içime sinmez ama avent cam biberon çok rahat temizleniyor biberon fırçasıyla
Aybukealtintas Burcucuk Bende baya bi araştırmamın sonucun da tommee tippee tercih ettim, dünyadaki anne memesi reddi yaşatmayan, anne memesine en yakın olan biberon olarak geçiyor 🤗
rodin123 Yagmurmert bende ondan aldım daha doğrusu eşim almış cam hoşuma da gitti ama küçük bi tane daha alcam dr browns
Burcucuk Kızlar bende çok araştırdım hatta eşimle beraber baktık. Dr. Browns çok iyi evet ama emzik uçları heryerde bulunmuyomuş. Aventi her yerde bulmak mümkünmüş ve aynı şekilde onda da koliği önleyen bişey varmış ondan ben de seçimimi Aventtem yana kullandım🤗 Değerli önerileriniz için teşekkür ederim 😘