Burcucuk Kızlar merhaba biberon alacağız ama Dr. Brown ve Philips Avent arasında gidip geliyoruz eşimle. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Dicle Burcucuk dr brown aldım ben ama henüz doğum yapmadım bilmiyorum ama herkes tavsiye ediyo dr.brownu gaz yapmıyomuş
Burcucuk Yagmurmert ahaaa nerden nereye çocuktuk çocuklarımız için araştırma yapıyoruz artık vay be❤️
rodin123 Yagmurmert bende ondan aldım daha doğrusu eşim almış cam hoşuma da gitti ama küçük bi tane daha alcam dr browns
Burcucuk BerilGzl ayy en büyük tercih sebeplerinden biri de o aslında ama işte bebişler nasıl olur alırlar mı almazlar mı emin olamadım bende 🤗
ozgeya Burcucuk avent malesef meme reddine sebep oluyor. Dr.Brown almanızı tavsiye ederim.ikisini de kullanan biri olarak
BeycanNazlstgl Ben dr browns biberonu alıcaktım fakat satış yapan bayan biberon içindeki çubuğun temizlenmesinin zor olduğunu çoğunlukla da temizlenmediğini çok iyi söyledi o yüzden almaktan vazgeçtim ve seçimimi aventten yana kullandım.
Burcucuk BeycanNazlstgl ama içinde temizleme fırçaları oluyomuş ya da extra biberon temizleme fırçaları falan varya onlarla temizlenmez mi acaba👀
Ecehan Medelanın biberonuna bi bak derim bayıldım ben meme den içiyormuş gibi biberondan sonra meme verdiğinde hiç yabancılamıyormuş
Gozdenur Ben daha yeni dr brown siparis verdim. Ablamda kullandi. Bebekte gaz problemi cok vardi ve sukur bu biberondan sonra skinti olmadi