Kızlar 27+5 de suyum gelmeye başladı 2 haftadır hastanede yatıyorum 29+4 gün oldu suyum bitmek üzere 1 cm lik bi alanda var sadece bebeğin böyle susuz ortamda kalması ne gibi sıkıntılar verir ona doğum sonrası bi sorun olur mu bilgisi olan var mı

Suyun az kaldıysa müdahale etmeleri gerekir diye biliyorum benim suyum gelmişti sancılarımla birlikte doğuma aldılar ama haftam gelmişti

yusmer04 su kalmazsa doğum olur. Bebeğin suyu biterse fazla bekletmezler.

Eemoom bu iki hafta çok az suyla durdu acaba doğum sonrası bi rahatsızlığı olur mu

yusmer04 olmaz inşallah. Doktorlar söylemiştir zaten size her şeyi. Umarım sağlıkla vaktinde gelir

yusmer04 uyandığımda hafif hafifi geliyordu suyum 9.00-10.00 gibi artmaya başladı akşam doğum yaptım ben

yusmer04 benim 34+0 da suyum gelmişti ve acil doğuma almışlardı sizinki az mı geldi bekletebilmisler. Sağlıkla kucağınıza alın insallah ciğer geliştirici yaptılar mı

Benim 16 haftamda suyum geldi 28. Haftama kadar yattim. 28 de doğum oldu

yusmer04 suyum geldi sızıntı şeklinde 2 hafta sonra doğum yaptım

Skk bende bugün tam iki hafta oldu ve suyum bitti nerdeyse hafta içi alırlar heralde

Bet1 az az geldi canım aynen. Ciğer geliştirici oldum hastaneye yatar yatmaz