Merhaba hamileler, suyu gelip de normal doğum için sancıyı mı beklediniz? Nasıl ilerledi doktorunuz?
Su gelip sancı gelmezse
Fahriye1937 kalp atışına göre hareket ederler çünkü susuz kalan veya suyu azalan bebeğin kalbi yavaşlar
Fahriye1937 ben bu sekilde dogmusum ama tabi 91 yılında simdiki imkanlar gibi degil. Annemin suyu evde geliyor hastaneye gidiyor gunlerce suni sanci veriyorlar sancisi gelmiyor doktorda asla sezeryana almak istemiyor belkide bilmiyor sezeryan yapmayı.. gunde 3 er kere igneler yapiyorlar anneme bacaklarindan. Annem diyorki donemiyordum bile döndugumde tak diye saga sola dusuuyordun icerde. Zaten gelen hemsireler aralarinda konusuyormus bu bebek ölür artik icerde kurur diye. Neyse sonunda annemin sancisi gelmis bu kez doguramamis hafif basim gozukunce kelepceli vakum takip cekmek zorunda kalmislar kuruluktan. Bu kez eşim cikmamis onu alabilmek icinde kurtaj etmisler annem bayilmis 12 saat baygin yatmis. Ben boga burcu olcakken mayıs 20de dogcakken 8 haziranda dogmusum 😑 ne işkence ama. Simdi en azindan sezeryana aliyorlar oyle zora sokupta iskence etmiyorlar insana
Fahriye1937 suyum geldi açılmam vardı 4.5 cmdi ama suni sancı verdiler