Yazmelegi_ [silindi] bana doktorum sabah akşam olmak üzere günde 2 kere alttan almamı söyledi o.sekilde kullanıyorum
SuzanOktay Bana da düşük tehlikem olduğu için yazdı doktorum bugün nasıl kullanacağımı bilmiyorum bana verilen kullanma talimatında sabah öğle akşam yazıyor .Fitil olarak kullanan da varmış ağızdan alan da
[silindi] SuzanOktay ben fitil kullanamam diye ağızdan verdi ama vakitleri söylemi sabah akşam alıyım bende o zaman
Ozlem123has SuzanOktay ben de 6 ayima girdim daha kulaniyorum kanamam olduğu zaman vajinal da kullanma enfeksiyon kapar diye bende günde 3 tane kullanıyordum sabah öğle akşam 100 luk tu sonra 2 ye düşürdü günde ama ağızda alıyordum 200 luk yaptı daha devam ediyorum iyi ilaç
MMelissaaa- [silindi] peş peşe almayın. Sabah akşam alın. Doktorum bana alttan demişti o zamanlar hem yan etkisi yaşamayayım diye hemde vajinadan daha etkili diye
Hayrnnisaors97 [silindi] Ağızdan alınca yan etkisi daha fazla oluyor en iyi kullanma şekli fitil yine de siz bilirsiniz
Yazmelegi_ [silindi] alttan kullanacaksanz gece yatarken kullanın uzanın sabahta aynı şekilde alttan kullanınca uzanın biraz bekleyin yoksa çıkıyor geri
Kdr1903 Ben ilk trimester de riskim olduğu için iğne ve fitil şeklinde kullandım 10 gün 2 trimester deyim risk geçti şükür
Kdr1903 [silindi] geçer inşallah canım ama ben hiç kalkmadan da yattım sende dikkat etmelisin bu konuda
Hayrnnisaors97 [silindi] Yok bebek için değil sana yan etkisi halsizlik bulantı yattığın yerden kalkamıyorsun ama bünye ye göre değişir belki dene istersen