Gencoglugizem Gebeliğim Muayene olduğum yer özel hastane ve gebeliğin sonlanacak orada kürtaj için 7 bin tl istiyorlar ben bu ultrasonografi ile devletteki kadın doğum doktoruna gitsen beni kürtaj yapar mı
myangelson Gencoglugizem yapmaz anca kendisi bakıp muayene edip kürtaja karar verirse yapar. Ama sıkıntı görürse zaten kendisi de der kürtaj yapalım diye sen bir gorun devlette doktora
Zeynepozcan Gencoglugizem devlette de kürtaj yapıyorlar ben 7. Haftamda oldum gelişimi 4. Haftada kalmış dediler genel anesteziyle oldum 10-15 dklık bi işlem uyandığımda hafif regl ağrısı yaşadım ağrı kesici serum taktılar o bittikten sonra da evime döndüm size de geçmiş olsun
Cerena_87 Gencoglugizem özel çok pahalı 9 ay bundan önce kalbi durdu kurtajmolacakdım 8200 demişdi dokdor tanıdık bulup 4000 bine zor yapdırdık çok pahalı sanki dogum yapyorus 10 dk bile sürmüyor çekirdek gibi bişey alyolar devletde yapdırabilyorsanız orda yapdırın bedava
Sabiha-1268 Gencoglugizem merhaba size yazmak istedim aynı olayı yaşadım özel takipliydim Eylül ayında bozulmuş gebelik yaşadım ve çok para istedi benden özel öyle olunca hemen randevü alıp zeynepkamile gittim bir günde bana gün verildi sonra tertemiz hiç acı olmadan kürtaj oldum hiç acı çekmedim şu an gene hamileyim hemen 3 ay sonra hamile kaldım dualarım seninle ben senin oraya gitmeni isterim hatta isim vericem Zeynep Kamil doktor Erbil Çakar ona randevü almanı isterim gebe diye alman gerekiyor hemen çok iyi doktor
Gencoglugizem Cerena_87 gerçekten çok pahalı 7 bin ne yani ne yatış var ne bişey gir çık zaten ilaçı verip kanamayı bekliyorlar sadece temizliyorlar o kadar
Gencoglugizem KLORAKHANIM olmadı gideceğim ve muayene olacağım inşallah yapar özelde muayene olmuşsun demez bana geri çevirmez
Cerena_87 Gencoglugizem git devlete imkanım yok de kurtaj yapdırmaya ya ben yabancıyım fazla bilmezdim hep özelde yapdırmışım bi sürü parayla şimdi tekrar hamileyim sıkıntılı oldugu için özele gidyorum kan tahillerimi saglık ocagında yapdırdım bedava sonuçda aynı şey olmadı devletde yapdıracakdım
Gamzeizmir35 Devlet hastaneleri 10 hafta altında kolay kolay kürtaj yapmak istemiyor. Metiler vb. gibi ilaçlarla düşük olsun istiyor. Rahim kasılmasını arttırmaya yönelik ilaçlar. Bölge bölge değişiyordur belki. Yine de bı görünün derim devlete.
TugSozTan Devlette sadece gebelik tıbbı açıdan sonlandırılması gerekiyorsa sonlandırıyor. Onun dışında keyfi kürtaj yasak yapmıyorlar özele yönlendiriyorlar.
Zehross03 Gencoglugizem nee cok pahalı bana 3 dediler gittim devlete devlettede uyutuyolar gayet rahat ilgili hiç bişey anlamıyosunuz 2 kere oldum ben yatırcaklardı ben cok iyi hissettim cıktım hiç ağrım kanamam bile olmadı
Gencoglugizem Zehross03 evet sanki doğum yapacağım ben anlamıyorum hastane değil soygun yeri resmen zaten her gittiğimde 500 lira veriyorum