catandgirlmom Fundac cybex balios aldık az önce de kurduk travel sistem bizim ki, allahıımmm aşkla bekliyorum miniğimii 😍😍 aton 5 puset ile kurduk arabanın kendisini kullanamayacağımız için
Ayse_guney Yazmelegi_ hevesinizi kırmak istemem ama çift teker rezalet iki çocuk annesi olarak söylüyorum bende alıp kullanmıştım şimdi varken satıp tek teker alacağım 😊
TariAlcarin catandgirlmom ben de balios beğendim hala almadık gerçi ama şimdi eezy twist alalım diye düşünüyoruz daha hafif diye ama hala kararsızım 🙃
Fundac Yoyko diye bi markanın bebek arabasi ultimate yazıyor suanda indirimde hepsiburada ama emin olmadim
Zynppp_0999 Fundac onu bende gördüm canım bende kararsız kaldım ya iyimdir diye. Kendi sitesinde baktım var ama tükenmiş gözüküyor nasıl iyimi acaba. Kullanan varsa tecrübelerini yazarsa sevinirim ☺️
Hmyraltnts Fundac Biz o arabayı aldık henüz kullanmadım ama çok beğendim kaliteli ve güzel duruyor fiyatı şuan ney bilmiyorum biz aldığımız sıra 6bindi
Hmyraltnts Zynppp_0999 Henüz kullanmadım ama çok beğendim kaliteli duruyor kullanmak için sabırsızlıkla bekliyorum miniğimi🥰 Eğer almayı düşünüyorsanız bence alabilirsiniz. Biz pişman olmadık açıkçası🤷🏼♀️🥰
Kukulikukuli12 Fundac travel sistem almıştık kızıma. Suan 18. 5 aylık ve heryerde aşırı rahat ettim her anlamda saeece evde cok yer kaplıyor koyacak yeriniz yoksa sıkıntı. Suan 2. Ye hamileyim bastın bebek arabası bakıyoruz 🤭
Hatmila Fundac bagi easyfold 2 aldık bizde bagi neo arasında kaldım ama iç hacim easyfold 2 de daha fazlaymış burdan bir arkadaş söylemişti sipariş geldi kurduk kullanışlı bir araba gibi bebekle olan süreçleride temmuzda göreceğiz inşallah ☺️
Hmyraltnts Fundac Evet ya trendyol da 10bin olan araba hepsi buradada 6bindi biraz fark var arada cidden niye öyle anlamış değilim. Kendi sitesine girip hiç bakmadım fiyatına orda nedir bilmiyorum 🤷🏼♀️
Yazmelegi_ Ayse_guney çevremde kullananlar olduğu için ve kendi kuzenlerimi böyle arabayla sürdüğüm için bana kolay geldi o yüzden bundan aldık 🌸❤️
Dilan-M Bugün Prego Marka Venüs modeli bebek arabası aldık 0-13 kg puseti de var set halinde 9500₺ fakat indirimde 5500₺ ye aldık biz
Ayse_guney Yazmelegi_ hayırlı olsun bebişiniz sağlıkla güle güle kullansın inşallah memnun kalırsınız 🌹💐