serpil1baby onden gidiyor
30 hafta üzeri annişlerr🌸
Sureyya1 doktorum normal dedi 👍🏻
33+1 2380gr di haftaya bakalm ne dicek😁
annekuzusu_ ben kaşar bi tekerleği 10 günde bitiriyorum bebeğime kilo yapan kesinlikle o🤣 doktora sordum kaşar kilo aldırır evet dedi😊
Sureyya1 her etkeni değerlendirir doktorum ben 4 eşim 5 kilo doğmuş ve şekerim yok tatlı hiç yemem mesela ama bebeğin kilosu haftanla uyumlu dedi doktorum😊
- Düzenlendi
xzxzxzxzxz 31+4 te kilosu 1866 boyu 42 cm’di. Yaklaşık 1 hafta önden gidiyor bu arada
- Düzenlendi
xzxzxzxzxz
30+0 2000g
32+5 2450g
33+5 2630g 👧🏼💓 10 gün önden gidiyor
xzxzxzxzxz 33 haftalık 2247 Gr 44 cm prensesim 🥰🙏 iyi mi sizce kızlar kilosu boyu doktor tam günü gününe uygun kilosu ve boyu dedi
32+6 da gittim 2131 kilo 44 cm
xzxzxzxzxz 36 hafta 2955 48 cm 🍀
serpil1baby aynen dedıgınız kılodaysa eger önden gıdıyor. Cnkü bnm doktrumda bana önden gıdıyor dedi size neden norml dedı acaba
serpil1baby tost mu yapıp yiyorsunuz öyle sade mi
Poyrazin_annesi evet canım normal dedi bana ultrason kağıdındaki aralıklara baktığımda 32+5 ile uyumlu görünüyordu 🤷🏼♀️
annekuzusu_ kahvaltıda tüketiyorum beyaz ekmek yemiyorum tost falanda değil kahvaltı ve öğlen vitaminlerimden önce yine yiyorum buğday ekmeğiyle. ben çok tüketiyorum kaşar bebeğe kilo yapar diye duyup doktoruma sordum evet yapar dedi süt ürünleri kaşarda yağlı baya mağlum☺️☺️
serpil1baby evet bende kaşar yiyorum hergun yemeğe calisiyorum kaç dilim yiyorsunuz
annekuzusu_ sabah 4 5 dilim öğlende bi o kadar yiyorum canım. Günde küçük kase yoğurt küçük bir fincanda süt içiyorum süt ürünleri çok seviyorum🙆🏼♀️
serpil1baby bende her gün muz süt ve kaşar ceviz yiyorum inşallah benimde bebişimme yaramistir ♥️🥰
xzxzxzxzxz 34+6 hafta 2600 olmuşuz
xzxzxzxzxz 31’de 1750 kilo 42 cm’di 😊
31 hafta 1600 gram❤️