Burnumageliyoduslkmsn Yagmurcmn seni biraz sorularimla bunaltayim da doğur 😍😁😁 Çatı muayenesi ne zaman istiyor yarın 32 yım pzt randevum var yaparlar mı çatı muayenesi kaç gün kalınıyor bilgin varmı
Yagmurcmn Burnumageliyoduslkmsn 32 de natye almaya başlıyolar canım ben acilden giriş yaptığım için çatıyı erken yapmışlardı acilden girince her seferinde çatıma mutlaka baktılar saniyelik bişey zaten 😂
kayseres Burnumageliyoduslkmsn Dün sezeryan doğum yaptım . Hastanedeyim şu an . Şimdilik herşey çok güzeldi. Yarın taburcu olacağım ilgi alaka vs iyiydi .
Nurin34 Badem_gozlum_ aynen gün veriyorlar sezeryan için ama erken gelirse mecbur nöbetci doktor kimse o yapıyor maalesef
Nurin34 Yagmurcmn heryerde karsıma cıkıyordunuz meğer aynı hastaneye gidiyoruz 😁 nst 2 haftada bir mi alıyorlar burda özeldeki doktorum haftada bir demisti
Burnumageliyoduslkmsn Yagmurcmn 24. Haftada 2 cm acilmam olmuştu o muayeneden bende geçtim ama ne geçiş kasıla kasıla,😁😁😁 sadece 1 kere oldum pazartesi tekrar olurmu diye düşünüyorummm
Burnumageliyoduslkmsn Yagmurcmn normal kontrolüm açmaya meraklı değilim djsjsjsndn demedikleri sürece açmayı ve dogurmayi düşünmüyorum 😁
Nurin34 kayseres sadece spinal ve genel anestezimi var canım ben uyanık olmak istiyorum sadece bel altı uyusulması tarafındayım
kayseres Nurin34 Evet bende spinal oldum . Belden uyuşturma diyorlar ama benim göğüs altımdan itibaren uyuşuktu . Acı hissetmek imkansız yani .
Nurin34 kayseres uyanık mıydınız bazıları bağırsaklarını falan görüyorsun yazmıştı korktum biraz bende
kayseres Nurin34 Tepedeki lambadan yansıma vardı ama kendimi görmedim doktorun kafasını gördüm sadece dikkat etseydim belki kendimi görebilirdim ama pek bakmadım ben yukarıya.