Ferayzaman Hamile kaldığım sıra 55 kiloydum 3 aya kadar kilo düşüklüğü yaşadım yaklaşık 50 kiloya kadar indim şuan 6 ci ayimdayim 58 kiloyum . Karnım dahi pek belirgin değildir.vucudum pek fazla kilo alan birisi değilim.
incinur0102 anneoluyorm_ 25+4 üz 64 ile hamile kaldım 66 oldum artık hızlı bir şekilde almaya baslarim
Kevser1-23 anneoluyorm_ Ben 51 ile hamile kaldım ama şuan 46 kiloyum ve hala alamıyorum bulantı ve kusmalardan dolayı çok zor geçiyor ya hiç kilo alamazsam diye içim içimi yiyor😔
ikimelekannesi28 anneoluyorm_ 65 ile hamile kaldım 76 kiloyum Perşembe günü tartıldım 20 haftadayım daha 😅 iştah fazla açık bu gebeligimde vitaminlerim düşük sanırım ondan
mervee19_ ikimelekannesi28 doktorunuz kilonuzdan yana bişey dedi mi hamilelikte genedle en fazla 15 kiloya kadar alabilirsiniz diyorlar o yüzden sormak istedim doktor sürekli dikkat ediyor acaba ben mi fazla alıyorum diye düşünüyorum
ikimelekannesi28 mervee19_ ben kendim sordum ilk doğumla bu doğum arası fazla yakın olduğu için kilon çokta önemli değil. Rahat şekilde dogurursun dedi 85/90 kiloyu geçmemeye dikkat etmemi uyardı o kadar ama ilk dogumunuzca kilo fazla takınmayin derim. 86 ile doğum yaptım doktorların aksine çokta rahat doğurdum 😊 hayırlı doğumlarımiz olsun inşallah
Eda038 Meryemcansever anneoluyorm_ 23 haftakik hamileyim 59 ile hamile kaldım şuan 65 kiloyum sizce nasıl ya tahminen kaç ile doğum yaparım 😂😂😂😂😂
-mommm98 anneoluyorm_ görünüşte 62 felanim tartilinca 58 çıktım şok geçirdim her tartıda ayni anlam veremedim