Ezgi0755 @anneoluyorm_ 53 kiloydum biz 7 haftalıkken öğrendik hamile olduğumu şu an 32 haftadayım 74 kilo Ben baya aldım doktor vitamini kesti🤦🏻♀️
Ozgemoms @Sahdormommy 2. Sezeryanımı olacağım sanırım ne avazım çıkar ne de sancım olur ama tek seferde kesecekleri kesin 🤣🤣🤣
Tba_bzkrt28 anneoluyorm_ bende öyle olmak isterdim 48 ile hamile kaldım şuan 65 kiloyum 36 haftalığım 🥲
54_ebrkyu anneoluyorm_ hiç güzel değil bence ya hiçbir şeyim olmuyor son haftalarda iştah gidermiş bebek mideye baskı yaptığı için ama benim iştahım aşırı var hiç gitmiyor 🥺
minik-anne2323 anneoluyorm_ şu sözü milyonda bir duyuyor insanlar 😂şanslısın ne güzel 😂 doktora gidiyorsun şunu yeme bunu içme sıkıntı yani
sumeyyeozcelik Sanırım en çok ben almışım 😅 63 ile hamile kaldım bugün 35 haftamız doldu 79 kiloyum 🤭🐥 sağlıkla gelsin minnoşlarımız 👶🏻
OzGus sumeyyeozcelik Ben daha da çok almışım 60 la hamıle oldum 78 kg yum 🥲 ama görüntüde bir şey yok
esrakayhan 52.5 kiloyken hamile olduğumu öğrendim 14+3 teyim şu an 48 kiloyum mide bulanti ve kusmam en baştan beri çok fazla 🥲
Goncagul03sahin anneoluyorm_ 5 aylık hamileyim 1 kilo vermişim mide bulantım oluyor arada ondan kaynaklı diye düşünüyorum