beyza_77 Kızlar hayırlı ramazanlar, benim bat tarihim 10 Nisan artımed erken testini yaptım sonuç böyle çıktı sizce gebelik var mi. Pazartesi adet olmazsam kan verecem inşallah
Zeynepozcan beyza_77 bi hayalet çizgi var ama kesin bir şey de söylemek doğru olmaz bence bat geçtikten sonra tekrarlayın inşallah gebesinizdir ❤️🙏🏼
Asel5234 beyza_77 Benimde 10 nisan bende çok merak ediyorum inşallah vardır bendede ya 😊 Sizde var gibi hayırlı olsun kan verin direk 😊 Gayet net çıkmış çizgi
beyza_77 Asel5234 bence yarin sabah yapın test yada niyetliyseniz gün içinde yapın pazartesi kan verin inşallah ikimizde de hamilelik vardir 🥰
Hasret5506 Asel5234 benimde yarın görünüyor regl ama adetime 10 gün 12 gün kala ilişkiye girdim her gün bendede şuan bir kaç belirti var acaba varmıdırki.
beyza_77 Hasret5506 sadece adet olacak gibi kasiklarim ağrıyor canım bide ağzımda çok acı bi tat var. Rabbim inşallah tez vakitte güzel haberlerler almayı nasip etsin tüm isteyenlere içinde bize
Asel5234 ![Hasret5506]) Ben test yaptım birinci çizgi çok belirgin ikinci hayalet çizgi vardı Kan vermeye geldim rabbim hayılı haberler almak nasip etsşn inşallah
Hayrnnisaors97 beyza_77 Çok az görünüyor ama bu testler de genel de hep doğru çıkıyor bide kan verin adet geçince yüksek çıkacak inşallah varsa şimdi den sağlıkla alın kucağınıza ☺️
Asel5234 Hasret5506 inan hiç bilmiyorum kimisi geç döllenme olabiliyormuş şansınızı deneyin bi isterseniz inşallah çıkar 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻♥️
Hasret5506 Asel5234 tamam teşekkürler bir denim olsada zaten silik bir çizgi çıkar bugün ve yarın içinde olmam gerekirdi olmadım bir belirtide yok sadece su 2 gündür aşırı derecede yemek yiyorum ara ara midem yanıyor hafif bulantı var