Cekilmezbirkiz Tipi kardeşimle eşim karışımı huyu eşimle benim karışımım ama çok şahsına münhasır bir erkek oğluşum 🤣 daha karnındakinin cinsiyetini bilmiyorum ama kız gibi hissediyorum o da abisine benzesin isterim kuzu gibi çocukları seviyorum ya uykusuzluktan canımı çıkardı ama canı sağolsun 🤣
Gamzee23 Gebeysek1 bebekliği çekmesin eşime ama her şeyi benzeyebilir çok şükür şikayetçi olduğum huyu dış görünüşü felan yok oğlum da babasına benzese memnun olurum 🥰
nilsmomy Gebeysek1 Ben kendimi doğurmuşum. Benim iyileştirilmiş versiyonum gibi hsjdjdjsjss benden daha güzel 😂 ten rengi babası gibi kumral, kendisi benim kopyam. Ha bir de kirpikler babası o kadar😂 + babasıyla aynı burc huy olarakta ona benziyor hdjdf
Kukulikukuli12 Gebeysek1 ilk kızımda elimle konusuyoduk. Su huyu snaa benzesin falan diye baktım eşim her konuda bende 1 tık üstte 😄🤣 tamam ya sana benzesin diyorum ve kızım dogdu tıpkı babası tipi. Huyu da babaya benziyor. Aşırı hareketli suan 18.5 aylık. Fiziki yapısında baba genelde. Göz rengi dedeye benziyor ten rengi sac rengi ben geri kalan herşey baba 😄
esmerella37 bebegim yok ama esime benzesin isterdim ama huyu tipi bana benzesin isterdim esmer iri gozlu uzun kirpikli bir kızım gerci esimde bana benziyor ama onun kırpıkleri uzn degl 😂😂
yagmur089 Gebeysek1 vwlla kizim bana benzemesin ya babsina benzemesini cok istiyorum hem huy hem tip vs olarak bir oglum var herseyi bna benziyir huyu hele bendeki inat oglumdaki inat esimde diyor ayni anasi inatciligi sna cekmis diyor oglum tip olarak huy olarakta bna benzemis tabi sinirlilik huyuda babasi bizim kiz kime benzicek babasi sesiz sakin ne inatciligi var bisye sinirlensin 5 dk surer sinirliligi
Gizemelzemkerem Saçları eşim gibi kıvırcık olsun dişleride onun dişlerine benzesin diğer herşeyi bana benzeyebilir😀
Minik1Civciv Gebeysek1 teni eşime gözleri bana huyu da yarı benden yarı eşimden alsın ama eşim gibi sinirli benim gibi inat ve duygusal olmasın 😂
Polatalemdar Gebeysek1 ben hamile kalmadan öncede hamile kaldigimdan beri de esime benzesin derdim yani öyle çok isterdim ki bı doğurdum tıpa tıp eşimin küçüklüğü herkes ona benzetiyor bir Allah’ın kulu bana benzetmiyor haliyle de zoruma da gitmiyor değil çok istemeseydim keşke azıcık da benden cekseydi benden aldığı tek bir şeyi var oda gazı afedersiniz 😂😂😂başka da hiç birşeyi bana benzemiyor
mucizem___ Gebeysek1 göz rengi ve kirpik uzunluğu babasına ama kaşı burnu dudakları bana allahım bilir işini tabi 🙏
Kuzuletta O kadar morelim bozuldu ki 😂 eşim trabzonlu ve burunları hepsinin kocaman 😂 doğuncada böyle büyük mü olur ya benim ki minicik oysaki 😅
Havvaca Kuzuletta yeğenimin ultrasonda burnu keşke böyle olsa korkunç çıkıyordu 😂 abim kenara estetik parasını ayirayim falan diyordu hatta 😂 bir doğdu nohut tanesi kadar burun o kadar güzel ki estetikle böyle güzel olamaz. 🥰🥰
Fik Göz şekli -boyu - dudakları ve gülümsemesi eşime benzesin göz renkli teyzesine benzesin 🤭 saçları da teyzesi olabilir sarışın 😂 burnu ve kaşları bana benzesin huyu suyu eşimle benim karışık olsun 🤭
Dilken Her şeyi benim anneme benzesin sadece göz yapısı ve kirpikleri eşime benzesin isterdim 🤭 annem göçmen, sarışın mavi gözlü çok güzel huylu peygamber sabırlı bir kadın 😂 eşimin de kocaman gözleri ve kaşına kadar kirpikleri var 😂
2_evlatyolda Gebeysek1 dış görünüş olarak ikimizede benzesin oğlumuz öyle. evlatlarımızı aslında biz yetiştiriyoruz kendi açımdan söylüyorum Allah korkusu ile büyütürsem güzel huylu iyi Bi insan olur DİE düşünüyorum ama oğlum aynı babası inşallah kızımda babası olur cok sabırlı sesiz sakin becerekli benden titiz ve güzel yemek yapar cok iyi birisidir dinine düşkün merhametli inşallah kızımda babası gibi olsun inşallah 🙏🏻
nhrbsr Gebeysek1 bir kızım var aynı babası ten ben inşallah oğlum olacak oda babasına benzesin çünkü birbirine benzeyen kardeşler çok tatlı oluyor☺️