Lemi Babasına ve görümceme benzesin..burnu bana benzesin dudaklarida ama huyu suyu zekasi babasina ve görümceme..birde benim babama ve dedeme de benziye bilir huy olarak
mekselinaa Gebeysek1 Gözleri ağzı yüzü eşime benzesin saçları bana lüle lüle olsun fiziği bana benzesin😂 huyu kayınvalideme benzesin pambık gibi olur 🙈
Yazgul02 Gebeysek1 güzelliğini benden alsın ben çok sinirliyim bu huyunu benden almasın eşimden alsın neşesi benim gibi olsun ☺️☺️☺️
Seda-das01 Gebeysek1 kirpikler babaya benzesin annesi gibi ipek kirpik derdine düşmesin kızım burnu bana benzesin ağzı babaya boyu babaya saçları bana ten rengi bana 🥰😂
CeydaST Gebeysek1 eşimin huyunu severim eşime huyu benzesin burnu benzesin. Gözleri kardeşimin ki gibi mavi olsun saçları siyah beyaz tenli falan 😂 bakalım nasip
HMA13 Gebeysek1 Tabiki eşime huyu olsun yüzü olsun teni olsun gözü olsun her ne olursa olsun babasına çeksin isterim çünkü dünyada başıma gelebilecek en güzel şey onun gibi bir parçaya daha sahip olmak 🥰😍Bebeğim erkek bu arada 🙃
elizanakbulut Gebeysek1 inşallah huyu suyu bana benzemez yoksa kapının önüne koymak zorunda kalırım babasına benzesin her şeyi 4 4 lük evlat olur o zaman 😂
Beigebaby Gebeysek1 Gözleri ve huyları bana , elleri ayakları burnu dudakları boyu dayısına , kirpikleri babasına benzesin istiyorum bebişimiz daha göstermedi tam olarak yüzünü bakalım kime benzeyecek 😂😂