Hicrandgndmr Hafizeipek ben hissettim diyebilirim ama zaten çok hareketli hani onunla da karıştırıyor olabilirim canım
Mrry Hafizeipek bende 29. Haftamdayım dün doktor dönmüş ama geri daha kaç kez döner dedi inşallah ters Dönmez tabi 😕ben makatımda baskı hissetmiştim onum olabileceğini düşünüyorum aile hekiminden öyle demişti
Yarenelibol Qqqww Allah yardımcımız olsn bu günler sayılı hanım tadını cıkar tadını cıkınca oram buram diyemicen bebişe hep ilgi ölsende ilgi
Hafizeipek Hicrandgndmr ben de geçen gün ki ağrıya dönüyor mu acaba dedim ya k günden beri kaburgamin altından ittiriyo sanırım ayakları 🤔
Hicrandgndmr Qqqww canım fener tuttun mu bize gebelik kursundaki ebe fener tutun demişti karanlık bir odada
Hicrandgndmr Hafizeipek olabilir canım ama bir ağrı ya da bir hareketlilik oluyor dönerken ister istemez hissediyorsun bişeyler 😬
Elifasell Reshaa ahh ahh kuzum valla tek taraflı olsa ıyı benım kaburga kemıklerımın hepsı agrıyo sagı solu onu arkası 😂😂😂😂
Deki ben de 28 haftalik hamileyim bebegim i alt ta tasiyormusum hareketlerini hep kasiklarimda hisediyorumve ve vajina icinde hisediyorum her an cikacak gibi butun agirlik alt karnimda cok kotu :(
Hafizeipek deletedmom734 dün kışlıklarimi çıkardım sonra da kocamla ekşın dolu bir kavga yaptım o yüzden offline dim😆 bugün de psikoloğa gittim 😆😆😆
deletedmom734 Hafizeipek ooo sevim koooşşş sende boş geçirmemişsin desene 😁 yavrum rahat bırak şu herifi ya... ne hormonmuş arkadaş geldin gittin adamdan çıkardın acısını doğurda kurtulsun garip ya 😭😂
Hayal-umut deletedmom947 bizde 28+2yiz aynı dertten bizde yanıyoruz .d .d umut isminin yanına bi işim bulamamaktan .d
deletedmom947 Hayal-umut senin ilk isim çok güzelmiş canıım😂 Benim yanına isim bulmam gereken isim kayınpederimin ismi yanı Cemil🙄
Hafizeipek deletedmom734 kiz evlilik cüzdanını bin parçaya bölmüşüm o an nasıl bir krize girdiysem artık 😆 eve borç yüzünden haciz kağıdı geldi hormonlarimin suçu değil 🤐
Hafizeipek deletedmom734 psikoloğa gittim bugün dedim ben bo-şa-na-cam 😆 adam dedi ki her gece cinsel ilişkiye girin sarılarak uyuyun boşanmayı unutun dedim sen nerden mezunsun bebeğim 🤣🤣🤣