Yarenelibol GizemTayfun ne gzel keske salatalık yesekte geçse süt de işe yaramıor artk dayanama gücü ver bize Allahım🥴
Yarenelibol iremby tabi normalde 32 33 hafta da hazırlanılıyor ama bnm tehlikem yüksek olunca ne olur ne olmaz die hazırladm 9 aya girdiğimde tekrar düzenliycem yeni aldklarımı koyucam ☺️
Yarenelibol Nurbanu34 ay ciddimisin ciğer geliştirici olucam ama çok korkuyorm bişey olcak diye nerden atılıyor o bana 4 tane verdiler hergün arka arkaya
Nurbanu34 Yarenelibol ilk ignede birsey olmadi ama 2. Igneden sonra gece yatarken kalp çarpıntım çok oldu bide cok yorgun hissettim kendimi ama gecti sonra ☺
Yarenelibol merve96_alya19 yok canm ama. Bnm bikeresnde citlamıştı kuyruk sokumum iki gün sonra geçti uzun zamandır iyilmiyordm korkudan ondan olsa gerek kemiklerm çıtlıo
Elifasell Yarenelibol ben normal doğum yapamıcam bugidişle rahatsızlıgım var o yuzden mecburı sezeryan olucak 😣😣😣inş rahat bir sekılde olur dogumun bir gün de kurtulursun agrısız sızısız 🙏🙏🤲🤲
Yarenelibol Elifasell inş canm bnmde halim meçhul kafası büyüyormus 31 haftalık suanda böyle gidersesezeryan olucakmısım inş durmustur en son iki hafta önce gitim hala büyüyorsa 31 haftalk kafası var 🥺
Elifasell Yarenelibol sağlıgı iyi olsun da varsın biz sezeryan olalım nasıpte kısmette o varmış hayırlısıyla sagsaglım kurtulalım kucagımıza alalım evlatlarımızı 💕💕🤗🤗
Hicrandgndmr Hafizeipek tabiii baş geliş pozisyonda olan var direk hamileliğinin başından beri. Bugün benimde kontrolüm vardı benim ki de dönmüş çok şükür 👼🏻💙
Hicrandgndmr Hafizeipek 31 haftalık kuzum bu 4 hafta içinde dönmüş çok şükür darısı her isteyene inşallah 😘
dogamoms Bizde kızımla çok şükür 30 haftalık olduk fakat 2 gündür sol kasıkta ara ara batma ağrımız var normalmidir bilmiyorm cuma kontrlm var bakalım sorucam. Herkese güzel hamilelik ve doğum diliyorum rabbimden 🙏🏼🙏🏼
Qqqww Bizde oğlumla 31+3 günlüğüz. Uyku sorunum var çok geceleri neredeyse hiç uyuyamıyorum ve bel sırt ağrısı çok fazla oluyor ☹️ tabiki mide yanması da geçmiyor hiç
Yarenelibol Qqqww Allah yardımcımız olsn bu günler sayılı hanım tadını cıkar tadını cıkınca oram buram diyemicen bebişe hep ilgi ölsende ilgi
Hicrandgndmr Qqqww canım fener tuttun mu bize gebelik kursundaki ebe fener tutun demişti karanlık bir odada