Papatyam67 18+1 ❤️hareketlerini sırt üstü yattığımda çok net hissediyorm ilk hamileliğim cok değişik bir duygu.. Rabbime ne kadar şükretsem az🥰🥰15 16 haftlarda minik bir iki pıt pıt şeklinde hissediyordum
kabakci-ayseeee Gonuel49 aynen canım heralde hissederim diye düşünüyorum bu hafta içinde.. sağlıklı olsun sıkıntı olmasında gerisi önemli değil elbet hissettirecektir kendini 🥰
Orucu12 Gonuel49 16+5 haftalık olduk mide bulantım geceli 2 hafta olmustu tekrar basladı bir tiksinme bulNtı durumu yasıyorum hissetmıyorum uzuluyorum 2 3 gun pnce bole hafif kıpırtı hissetmıştim annelik zor ya herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah inşallah
kadertugrul7 Gonuel49 bizde bugün 17haftaya girdik bu aralar hissetmeye basladim önceden cok minikti ama simdi biraz daha netleşti
Mavinin_kadini Gonuel49 bizde bugün 18 haftalık olduk. Bu zamana kadar 9 kilo verdim ve kiloyu vücut koruyo. Mide bulantılarım hala var kusma 3 kez oldu bu zamana kadar. Ara ara minik dokunuşlar hissediyorum. Zor bir gebelik geçiriyorum. Bakalım rabbim kucağımıza almayı nasip etsin.
Gonuel49 Mavinin_kadini maşallah canım 🥰 peki doktorun bu kilo kaybından yana bişey dedi mi? Yani ilk aylarda 2-3 kilo verilmesi normalde bu kadar verilmesi normal mi bilmiyorum. Bende 7 kilo vermişim ne biliym aklıma herşey takılıyor 🥲
Muczm33 Gonuel49 16+4 olduk biz kanama alanı olduğu için sürekli yatıyorum hafif bi göbek var hareketlerini henüz hissetmiyırum üç gün önce pıt pıt bişey oldu gibi ama emin olamadım ı günden beride bişey yok bağırsaklarım çok hareketli belki oluyordur ama bn farkettmiyorum bilmiyorum
Marly21 Muczm33 2 gebeliğimde de hisssetmeye başladığım günden snrs her gün hissettim hissetmediğim Gün olmadı bağırsak hareketi olabilri siiznli
nhrbsr Gonuel49 16+2 olduk 2gebeliğim henüz bişey hissetmiyorum kızımı daha erken hissetmişitim diye hatırlıyorum oğlum olacak daha hissetmedim hissettiğim şeyler oluyor ama bebek değil bağırsak hareketi gibi geliyor.
Mavinin_kadini Gonuel49 normal dedi. Belli bir aya kadar normal sonrasında kilo verilmesini istemiyorlar.benim şuan kilom sabit bebek kilo aldığı için sorun olmadı. İlerleyen zamanda ister istemez alacaksın dedi😅