Irem97- Gonuel49 bizde 17 haftalığız iyi gidiyo çok şükür herşey yolunda inşallah hep böyle defam eder 💚💚
Gonuel49 Ozge56 yaa çok sevindim canım 🥰 valla ben çok duygusalım ya hissettiğimden beri duygularım darmadağın oldu durup durup ağlama geliyor 🤣🤣
mommyily Gonuel49 bizde 18 haftalık olduk şükür karnım da çıktı iyice ve hareketlerini net hissediyorum ilk 16. Haftada bir defa hissetmiştim artık günde 3-5 defa hissediyorum 😍
Ruhsuz tgcearici ben malesef tutamıyorum Allahim affetsin şeker çıktı ben de o yüzden 😔 ben de bugün baya net hissediyorum hareketlerini
tgcearici Ruhsuz hamilelik sonrası tutarsınız insaallah zaten Rabbim izin vermiş gücümüz yetmiyorsa şu an mesul değiliz ömrümüz yeter insaallah da tutamadıklarımızın yerine tutarız
3Tospikannesi Gonuel49 18+4 kötüydü iyiyiz şuan şükür bende günlük hissediyorum hareketini alışveriş yapıyoruz ufak tefek eksikleri tamamlıyoruz 😊 1 kızım 1 oğlum var bu tospiğim de kız 💕
Taskaya96 Gonuel49 bugün tam 17 haftalık olduk 🎀 aslında ara arada olsa hep vardıda dünden bellidir biraz fazla akıntım olmaya başladı internette okuduğuma göre 17. Haftada akıntı fazlalaşıyormuş sizdede durum böyle mi bide halen gaz şişkinlik sıkıntım var
Gonuel49 Taskaya96 Canım bende de akıntı fazla oluyor ama her gün değişiyor anlamadım bende. Ağrım olduğu günler akıntım da daha fazla 🤷🏻♀️ gaz şişkinlik konusunda da daha iyiyim şükür bir kaç hafta önce daha kötüydüm canım.
Didembyr 16*5 olduk hareketli bir bebek ama mide bulantım oluyor herkese sağlıklı bir gebelik diliyorum
Gonuel49 Alparslanmom_ maşallah canım inşallah hissedersin en kısa zamanda 🥰 bizde öğrenemedik daha cinsiyeti 😅
Gonuel49 Ulvana valla akıntı konusu bende çok değişiyor sizde de aynı mı bilmiyorum. Bazen kasıklarıma çok ağrıyor kramp giriyor tüm gün o gün akıntım da çok fazla oluyor değişiyor yani sürekli 🤷🏻♀️