Merhaba kızlar istanbul avrupa yakasında oturuyorum Detaylı ultrason için öneriniz ve ne kadara yaptırdığınızı yazar mısınız? 🙏☺️

Kacinci haftada yapılıyordu

Hazalsevda34 Esenler Medipol doç dr Erol arslan perinatolog kendisi. Erol hocamla ikili testte tanıştık sonrasında detaylı ultrason yaptık vs mesaimiz oldu baya. Kendisini canı gönülden tavsiye ederim zaten Google’dan da yorumlarına bakabilirsiniz. Ücreti 1850 tl

Busranur67 doğum ve muayeneler için Ümraniye Çamlıca Erdem hastanesi Ayşe Katrancı der tek geçerim

elifkorucu detaylı ultrason ikili üçlü testlerde bakılandan farklı bişey mi ? Daha minik olduğu için sadece ikili testi yaptırdık şimdilik

Hazalsevda34 dr. Fehmi Yazıcıoğlu’na gittim İstanbul Kağıthanede papirus plaza’da kendi muayenehanesi var. Fiyat ben gittiğimde 1100 tl idi.

Merhaba özel Bakırköy uzmanlar tıp merkezinde yaptırdım 500 lira ücret ödedim doktor çok iyiydi çok memnun kaldım ☺️

Avcılar hospital prof. Dr. Ali gedikbas dan randevumuzu aldik bizde 1500 tl ucreti.

melisaugtr Salı günü gittim 1.200 tl olmuş fiyatı fotoğrafla birlikte 1250 tl . Doktordan da çok memnun kaldım 🍀

Ben Beylikdüzü medilife 1750 tl verdim mart sonunda. Yalnız 15 dk filan sürdü:( bir sorun gözükmedi ama.kime söylesem kısa sürmüş diyor