Merhaba kızlar istanbul avrupa yakasında oturuyorum Detaylı ultrason için öneriniz ve ne kadara yaptırdığınızı yazar mısınız? 🙏☺️
Detaylı ultrason öneri ve fiyat (İstanbul Avrupa)🥰
Bugün doktorum önerdi gaziosmanpaşada 1.500 tl
Umranunal Hangi hastane acaba?
Merhabalar Anadolu yakasında önerebileceiğiz güzel hastane ve doktor varmı 😢
Hazalsevda34 Bende daha girmedim ama ataköyde Ali ekiz var herkes onu öneriyor cok iyi diyorlar
Kacinci haftada yapılıyordu
Hazalsevda34
Özel gaziosmanpaşa kadın sağlığı merkezi
Hazalsevda34 Esenler Medipol doç dr Erol arslan perinatolog kendisi. Erol hocamla ikili testte tanıştık sonrasında detaylı ultrason yaptık vs mesaimiz oldu baya. Kendisini canı gönülden tavsiye ederim zaten Google’dan da yorumlarına bakabilirsiniz. Ücreti 1850 tl
Özel Güngören hastanesi 950+muayene dahil
elifkorucu aramıştım orayı 2 bin üstü bir fiyat verdiler vazgeçtim 😂🤦🏼♀️
Hazalsevda34 Sultangazi medigold hastanesi 600 TL ye yaptırdık Şubat’ta ama sanırım zam geldi
- Düzenlendi
Busranur67 doğum ve muayeneler için Ümraniye Çamlıca Erdem hastanesi Ayşe Katrancı der tek geçerim
elifkorucu detaylı ultrason ikili üçlü testlerde bakılandan farklı bişey mi ? Daha minik olduğu için sadece ikili testi yaptırdık şimdilik
Hazalsevda34 dr. Fehmi Yazıcıoğlu’na gittim İstanbul Kağıthanede papirus plaza’da kendi muayenehanesi var. Fiyat ben gittiğimde 1100 tl idi.
Merhaba özel Bakırköy uzmanlar tıp merkezinde yaptırdım 500 lira ücret ödedim doktor çok iyiydi çok memnun kaldım ☺️
Avcılar hospital prof. Dr. Ali gedikbas dan randevumuzu aldik bizde 1500 tl ucreti.
melisaugtr Salı günü gittim 1.200 tl olmuş fiyatı fotoğrafla birlikte 1250 tl . Doktordan da çok memnun kaldım 🍀
Ben Beylikdüzü medilife 1750 tl verdim mart sonunda. Yalnız 15 dk filan sürdü:( bir sorun gözükmedi ama.kime söylesem kısa sürmüş diyor
melisaugtr memnun kaldınız mı acaba doktordan? Bende oraya randevu aldım da.