Kızlar selam doguma az bir süre kaldı 21 nisan olarak görünüyor , doktorum 24 ünde yurt dısına gidecekmiş. İsmini vermek istemiyorum , bana 18 ine dek bekleyelim doğmazsa alırız falan dedi ben de normal dogum istiyorum dedim , acı eşiğin düşük dayanamazsın vs diyor , parası icin mi bilmiyoeum ısrarla gitmeden sezeryanle almak istiyor , beni sezeryana zorluyor gibime geldi. 24 ünden sonra yokum ne yapacağız vs diyor şaşırdım kaldım daha once burda mısınız bayrama denk geliyor dediğimde burdayım stres yapma simdi bunları düşünme falan diyordu. Ben de güvendim. Şimdi doğum 23 üne kalmasın falan diyor. Başka doktora gideyim desem 14 günüm kaldı çok psikolojim bozuldu cidden. Sezeryanlık bir durumum yok , sadece kan değerim düşük ama takviye yaparız demişti. Kafam corba gibi oldu , hem dogum stresi vardı simdi hem de bu durum çıktı. ☹️☹️☹️😔

HaA eşime de biz aramızda anlaştık 18 ine dek bekleyeceğiz sonra alacağız dedi hayır hocam ben normal istiyorum elimden geldigince dayanırım herkes dogurabiliyor falan dedim ama stres yaptırıyor bana bir de ilk dogumum olacak

• HaA bunu yanıtladı.

Sakin çok üzücü ama doktor sizi değil kendini düşünüyor kesinlikle eğer istiyorsanız ve herşey uygunsa normal doğum yapın benim cesaretim yok mesela 🥲

HaA Allah yardımcınız olsun , inşallah kolaylıkla kavuşursunuz bebişe , ben de sezeryandan korkuyorum aksine ya o nedenle normal istiyorum kendisine de soylemiştim cok tuhaf yurt dısında normal dogum destekleniyor burda sezeryana zorluyolar doktorlar 🤷‍♀️

Sakin İstanbul olsaydı öneri yapacaktım ama yakın zamanda git olur mu başka doktora

Bencede doktora ayak uydurmak zorunda değilsiniz beklemek istiyorsanız başka doktor bulun gidin yapıcak birşey yok ben olsam öyle yapardım.

Sakin normali bekle bence. Giderse de gitsin aynı hastanede başka doktor bak zaten acil olarak giriş yapacaksın doğumun başlayınca muhtemelen

Aysee1123 çok sevip güveniyordum yaa , tam da son düzlükte çok üzdü strese soktu beni bekleyeceğim bebegim istedigi zaman gelsin

minikmelegim_ ya ozel muayenehaneye gidiyordum anlaşmalı oldugu hastanede yapacaktım dogumu ama boyle olunca ortada kalmış gibi oldum

Sakin 22 hafatlikken sezeryan günü verdi bana 😂😂 bazı özel doktorları parası için sezeryani sürekli dile getiriyor yok çocuk ters diyor 22 haftalık bebek ters sezeryana Alicam diyor döner belki diyorum çok zor olmaz diyor 😂😂 sonra bidaha da gitmedim o doktora devlete gidiyorum şuan 34 haftaligim dönmüş kafa aşağıda normal doğum için uygun eşimin arksi doktor başka şehirde ama doktorun canı ne isterse onu yapar dedi normal diye alır 10 dakika sonra olmuyor deyip sezeryana alıyor direk bende öyle yapıyorum aklın varsa devlete git dedi

Senayl34 benim de çatı muayenesi yaprı açılma başlamış bebek ters donmus hersey yolunda cok iyi diyor , sonra da 18 inde dogmazsa alırız diyor hersey iyi ve normalse niye 18 inden sonra alıyoruz diyorum 23 üne kadar almamız lazım diyor 🤷‍♀️ devlete gitsem bus aatten sonra bakmazlar takipli alıyorlarmıs sanırım

Sakin doktorunuz kendini düşünüyor gibi geldi bana kafası rahat günü belli saati belli doğum yaptıracak eğer normal istiyorsanız bir riskiniz yoksa bekleyin doktorunuzun olmadığı zamana denk gelirsede mutlaka hastanenin başka bir doktoru olacaktır zaten şöyle birşey var normal doğumda mesai dışına denk gelirseniz ki denk gelmeseniz bile doktorunuz artık doğum gerçekleşmek üzereyken çatala çıkarken geliyor öncesi hep ebenin kontrolündesiniz