Yazmelegi_ [silindi] bacağımın arasına aldım denedim olmadı karnımın altına koydum olmadı hiç bi şekilde olmuyor bide sürekli lavaboya kalkıyorum
[silindi] minikoannesi123 canim uykum cok geliyor uyumak istiyorum ama nasil desem karnim sanki 4 5 aylik gibi rahatsizlik veriyor
Melekler12 [silindi] bu haftalar çokkkk erken degilmi ben o haftalarda deli gibi yatardim istediğim sekildede yatardim şaşırdım 🙄
[silindi] Melekler12 keske bende yata bilsem canim saga sola bile rahat donemiyorum.3 aylik ama sanki 5 aylik gibi.aksamlari dahada buyuyor
[silindi] Melekler12 evet canim hic karnim yoktu.gorenler hic dogum yapmisA benzemiyorsun diyorlardi…ama bu cocuktan sonra mutlaka karnim kalir
Xanimehin Ben 12+5im uykum kaciyo surekli lavaboya gotmekden bide awiri mide yanmasi kaziniyo sanki oda cok rahatsiz ediyo karnim daha o kadar buyumedo
lovecanim [silindi] aynı sorunu bende yaşadım 2 hafta öncesine kadar şimdi o kadar rahatsız etmiyor. Bende Kendi kendime diyorum nasıl oluyor bu sanki 6 7 aylık gibi 2 gebeliğim bu arada ama geçiyor yani bende geçti şimdi daha rahat yatıyorum
Sahradmla [silindi] bende 12+3 haftalık hamileyim 3. Hamileliğim gerçekten bu o kadar zor geçiyor ki anlamadım gitti