[silindi] Kizlar 12+3 haftalik hamileyim ama karnimdan dolayi uyuyamiyorum.ilk cocugumda son aylarda boyle olmustum ama bunda erken basladi karnim cokda buyuk degil ama rahatsiz ediyor beni.bu durumla karsilasan oldumu neler yaptiniz rahatlamak icin
Kubrakarahan Valla bende 13 oldum ama karnımızın üstüne yatabiliyorum düz uyumak zorluyor beni ya sağıma yada karnımın üstüne şuan
[silindi] femme evet sanki biraz buyuk gibi ama psikolojik degil cunki esimde soyler karnin cok buyumus
[silindi] Cansen yok canim karnim var ve simdiden geceleri rahatsiz ediyor.cok erken oldugunu biliyorum ama buda boyle oldu ne bileyim
Elif_p [silindi] bende de inanılmaz bir halsizlik enerjisizlik var ilkinde olmadıgı kadar yorgunum uyku halim var cok rahatsızım
[silindi] Elif_p evet canim oyle bir seyki kimse beni anlamiyor.hic yataktan kalkmak istemiyorum.enerjim hic yok.yuzumu yikamayi buyuk bir is gibi goruyorum
minikoannesi123 [silindi] o haftalarda ben de uyuyamıyordum aslında ama hiçbir nedeni yoktu. Hatta ben de bebekle mi ilgili diye dusunmustum. Doktorum bana psikolojik olabilir demişti o dönem farkında olmadan siz de bir şeyleri kafaya takıyor olabilir misiniz acaba?
[silindi] minikoannesi123 canim uykum cok geliyor uyumak istiyorum ama nasil desem karnim sanki 4 5 aylik gibi rahatsizlik veriyor