Sevilay_1 Papatyam67 vatan hastanesi aralık ayında 1500 yaptırdım bu seneki fiyat 1900 di en son değişmiş olabilir
Sevilay_1 Papatyam67 12bin dediler haziranda zam gelecekmiş bayramdan sonra doğumum var umarım değişmez 🥲 kaç haftalıksınız
Papatyam67 Sevilay_1 en iyisi ben memlekette doğurup geleyim😅benimki Ağustos sonu Eylül başı gibi duruyor o zmna kadar daha da artar fiyatlar
Papatyam67 yagmurrrr59 merhaba detaylı ultrasonu yaptırdınız mı optimette ?doktordan memnun kaldınız mı pekii
yagmurrrr59 Papatyam67 kendi doktorum vatanda erson hocaya gidiyorum bende ama detaylı ultrason optimedde daha uygun sanırım. vatanda ne kadar istediler sormadım hiç
Aydan09 Ay yorumlari okuyorumda cok pahaliymis aydinda yasiyorum ozele gidiyorm bize 800-900givi dedi
elifserra00 Papatyam67 Optimed 1500 Vega 2000 Vatan 2500 tl 🤦🏻♀️ daha dün sordum hepsini Vatandaki fenomen bir dr sanırım o yüzden daha pahalı. Yaptırsan bir türlü yaptırmasan bir
elifserra00 Papatyam67 Bende duydukça şok oldum her aramamda 500 arttı 😅 gereksiz pahalı bir şehir her anlamıyla
Papatyam67 elifserra00 evet maalesef gereksiz pahalı 😏 bu gidişle doğumu da memlekette yapcm😄6 bin özel hastane de kesin vatan da 2katidir