Merhaba hanımlar, 19+1’im
Ve 1 haftadır yürümemi engelleyecek düzeyde bi siyatik ağrısı çekiyorum. Esneme, germe yapabiliyorum sadece. Ayaktan kalçama belime kadar ulaşıyor ağrı. Bu durumu yaşayan ve önerisi olan var mı ? 😔
Siyatik Ağrısı
Ftsya ben de öyleyim sol kalçamda ve sol bacağıma vuruyor bazen kilitleniyorum çok zor ne geçirir bilmiyorum 1 aydır çekiyorum
Tazeanne56 evet o kilitlenme bende de olıyor özellikle iş yapmışsam akşamları. Oturamıyorum hiç
Feyzaclk aynen ben de öyleyim
Tazeanne56 çok geçmiş olsun. Umarım çok uzun sürmez. 🙏🏽 Çünkü belli ki herkesin günlük yaşamını da çok olumsuz etkiliyor.
Ftsya aynen çok etkiliyor size de Allah şifa versin
Ben de 28. haftada başladı. 30. haftadayım. Doktor sadece magnezyum ve kalsiyum kullan dedi ki 2.5 aydır düzenli kullanıyorum.
Bu hareketleri yapınca biraz rahatlamaya başladı ağrı.
Arkadaşlar iki hamilelik geçirdim ikisindede yaşadım o rahatsızlığı bacağım belim acayip ağrıyordu.Şimdi yine hamileyim bu yıl öğrendim bu rahatsızlığın tek çaresi sıcak tutmak.Kesinlikle soğukta artıyor sıcak su torbası çok iyi geliyor.Kendinizi sıcak tutun.Ben kendimi sıcak tutmaya çalışıyorum ne zaman çok soğuk olursa veya fazla iş yaparsam hemen çıkıyor ortaya.