Merhaba hanımlar, 19+1’im
Ve 1 haftadır yürümemi engelleyecek düzeyde bi siyatik ağrısı çekiyorum. Esneme, germe yapabiliyorum sadece. Ayaktan kalçama belime kadar ulaşıyor ağrı. Bu durumu yaşayan ve önerisi olan var mı ? 😔

Ftsya 9. Haftadan beri geçmeyen sol kalça ve bacak ağrısı ile 16. Hafta olduk. Magnezyum hafifletiyor ama yarım saat ayakta kalsam yine yürüyemiyorum.

MeryyErtm Günlük yaşamımı o kadar etkiliyor ki, nasıl başa çıkacağım hiç fikrim yok. Bugün en son şey söyledim keşke mide bulantım olsaydı bunun yerine. Sizinki de umarım geçer 🙏🏽

Ftsya 35 e geldim hala sakat gibi kalıyorum ağrı vurdukça çok kötü bişey

Ftsya son 3 saattir yine arttı ağrı Allahım dedim nolur yardım et. Beynime vuruyor bıçak gibi saplanıyor kalçama :( otursam kalkamıyorum, kalksam yatamıyorum çok değişik. Evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım da her acıya katlanırım modundayım :)))

MeryyErtm benim de belim kopuyor haraket edemiyorum sanki fıtık gibi. Ama ne bu bilmiyorum. Sıcak su torbası biraz iyi geliyor. İş güç yapınca zaten akşamı sakat gibi oluyorum 24+4

Feyzaclk doktorunuz ne diyor Feyza hanım. Benim ki normal olabilir dedi. Bel fıtığı falan var mı diye sordu. Fıtığım falanda yok. Benim kuyruk sokumum çok ağrıyor bide acaba dedim kuyruk falan mı battı diyorum ama alakası yok bence. Sol kalça ve kuyruk sokumu fenaaaaa 😢

Ftsya ben de öyleyim sol kalçamda ve sol bacağıma vuruyor bazen kilitleniyorum çok zor ne geçirir bilmiyorum 1 aydır çekiyorum

MeryyErtm henüz doktora sormadım ama kuyruk sokumu benim de ağrıyor. Ağrımayan yeri yok açıkçası🤷🏻‍♀️

Feyzaclk sıcak su torbası hiç aklıma gelmedi. Eğer iyi geliyorsa ben de deneyeyim. 🙏🏽 size de şifa olsun, umarım uzun sürmez.

Tazeanne56 çok geçmiş olsun. Umarım çok uzun sürmez. 🙏🏽 Çünkü belli ki herkesin günlük yaşamını da çok olumsuz etkiliyor.

Ftsya evet çok iyi geliyor deneyin mutlaka🙏🏽 inşallah❤️

Ben de 28. haftada başladı. 30. haftadayım. Doktor sadece magnezyum ve kalsiyum kullan dedi ki 2.5 aydır düzenli kullanıyorum.

Bu hareketleri yapınca biraz rahatlamaya başladı ağrı.

Arkadaşlar iki hamilelik geçirdim ikisindede yaşadım o rahatsızlığı bacağım belim acayip ağrıyordu.Şimdi yine hamileyim bu yıl öğrendim bu rahatsızlığın tek çaresi sıcak tutmak.Kesinlikle soğukta artıyor sıcak su torbası çok iyi geliyor.Kendinizi sıcak tutun.Ben kendimi sıcak tutmaya çalışıyorum ne zaman çok soğuk olursa veya fazla iş yaparsam hemen çıkıyor ortaya.