Gamzez Marisol seni baya yokluyo eli kulağında mı acaba ☺️ Bende bacak kramplarına uyandım son günler ne zormuş
tambirminnos Gamzez hastaneye geldik şimdi son durum ne bakıcaz şimdi kasılmalarım var ama ağrım azaldı nst çekiliyor şimdi :)
tambirminnos Marisol sancılarım var ama az hala açıklık 4 cm bekleyelim suyun gelene kadar dedi haftası geç değil acil doğurtmaya gerek yok dedi doktor çekicem daha bi süre bu sancıyı 😐
DilarAsel tambirminnos benimde çok sancım vardı hastane de sancı çıkmadı ama açılma var 2 cm 2 gündür bekliyoruz 😍🤲🏻
DilarAsel tambirminnos Amin canım benim de eve sancım vardı hastaneye gittim kesildi korktum biran 😍😍😁
tambirminnos DilarAsel ahahhah benimde öyle oluyor sanki çoğu sancıyı ben çekmemişim gibi oluyor bi anda 😂😂
DilarAsel tambirminnos hiç sorma çekiniyorum ebe kalkıp hiç sancım yok ne diye geliyorsun diyecek diye 😁😁😁😁😁
tambirminnos Marisol kaç gündür sancı çekiyorum benden önce doğurcan 😀 sağlıkla kucağına alırsın inşallah 😊
Rabia54 tambirminnos sorma ben cuma yada cumartesi sezaryan olucam bakalım 😊 normal.olsun diye çok uğraştım da bebeğin gelişimi 1 aya yakın geride kaldı tehlikeler var ondan sebep 😊