Gamzez Evremanne bende şiddetli bel ağrısı var tam geçti galiba diyorum tekrar giriyo gerçek sancı mı bende bilmiyorum 🤷🏼♀️ ara ara da karnım sertleşiyo
Evremanne Gamzez diğer başlıkda yazdım sancı bu dediler inşallah yalancı sancılardır ben daha 26 haftalığım 😔
Duce tambirminnos Vay arkadas benden sonrakiler doguruyor yada belirtileri var ben 40+2 doguramayangillerin basinda kaldim 🤧🤧🤣🤣
tambirminnos Duce 😀😀 şimdi hastaneden eve geldim 2-3 cm açılma olmuş yatıralım dedi ben yatmak istemedim bugün doğar dedi doktorumuz 😀
DilarAsel tambirminnos benimde çok sancım vardı hastane de sancı çıkmadı ama açılma var 2 cm 2 gündür bekliyoruz 😍🤲🏻
nurrrrrr ya bende bugün doğurmak istiyorum 😂😂😂 bugün eşimin doğum günü aynı gün olsun oğlumla diyorum ama tık yok 😂
tambirminnos nurrrrrr benim eltim 40+5 oldu daha sancısı bile yok bende 36+1 im ama bugün doğacak insallah hiç belli olmuyor 😊
tambirminnos Duce Marisol açılma 3 cm de kaldı ilk zamanlardaki gibi ilerlemedi evde bekliyorum git gel yapıyoruz
Gamzez tambirminnos dün gece 6ya kadar sancı çektim şimdi sanki hiçbişey olmamış gibi iyiyim bu nasıl bi yalancı sancıydı ya mahvetti beni 😢
tambirminnos Marisol yok daha gelmedi evdeyim bi saat sonra tekrar gidicem sıklaşmasını bekliyorum açılma istediğimiz gibi ilerlemedi bekleyelim dedi :)
tambirminnos Marisol sancılarım var ama az hala açıklık 4 cm bekleyelim suyun gelene kadar dedi haftası geç değil acil doğurtmaya gerek yok dedi doktor çekicem daha bi süre bu sancıyı 😐