brcuclkn Hayırlı geceler kızlar ✋ yatmadan önce agrılarım vardı pozisyon degiştirsem de geçmiyodu biraz önce de kalktım nişanım geldi şu an hafiften bel agrım ve tuvalet hissi yaratan bi baskım var agrılarım sıklaşınca mı gitmeliyim hastaneye
Kaderyas0327 brcuclkn evet hadi gözün aydın kaç haftalıksın ben 40+1 im ne nişan ne su hiç bieşey yok 🤷🏼♀️
brcuclkn Zeynozeyyo kuzum bugun marketti pazardı derken yoruldum açıkcası. 37den bu yanada çömelme sıcak duş perine masajını yapıyodum
brcuclkn YelizMami afedersiniz klozete bikaç damla düşmüştü peçeteye de pembeden yogun sildigimde geldi biraz daha sonra tekrar tuvalet hissi olunca sildim yine aynı şekilde geldi
HavaveferdininNehiri reinamm ben 38 + 3 günlük oldum sıcak suya otursam bi sıkıntı olur mu bacak agrisi ve kasılma çok yaşıyorum.
YelizMami brcuclkn anladım canm bende 38+4 günlüğüm ya bekliyorum bakalım 🤗 Hayırlısı olur inş kolay bi Doğumun olur Allah yardımcın olsun
reinamm brcuclkn Biraz dolaş evde. Oyalan falan. Sancı var mı diye kontrol et. Çünkü nişandan sonra hemen doğum olacak diye birşey yok malesef
brcuclkn reinamm aymen canım sadece belimden kalçama dogru inen bi agrı var sadece tuvalet hissi yaratıyo
Rabia54 brcuclkn hadi insallh kısa süren bir doğum olur bir avazda insallh sağ saglim kavuşursunuz bizede gelişmeleri haber et duşa gir iyi gelir bizede dua et canım 💖💖
brcuclkn Rabia54 Allah razı olsun inşallah🙏 Hepimizi rabbim kolay yollardan geçirsin🙏 Ederim tabiki 🙂
Miray2018 Bence çok fazla evde çekmeyin sancınızı en kısa sürede oyalanmadan doktorunuza gidin ne olur ne olmaz 😊 Rabbim hayırlısıyla versin kucağınıza inşAllah şimdiden yardımcınız olsun 🤗