beyzacmvrc Burnumageliyoduslkmsn meva yazılı olan aynı bu model dolap sayfasında gördüm ben bunun aynisiydi yani ne biliyim ama yeni görmedim 😂
meva_asil_moms Burnumageliyoduslkmsn vallahi benimde tek mükemmel isim mevamın ismi gibi geliyor bu arada benim oğlanın hastane çıkışı 34 haftalık olduk
meva_asil_moms Burnumageliyoduslkmsn az kalmış geçiyor bu zamana kadar gelmişsiniz maşallah vakti zamanı geldigin de sağlıklı dogum nasip etsin Rabbım benimde 5 haftam kaldı doğuma 2.sezaryen im olacak kızım 3 yaşında
meva_asil_moms Burnumageliyoduslkmsn oğlumda sezaryen olacak 5 haftam kaldı 39. Haftada alırız dedi dr erken de gelebilir ablasına çekerse 3 yaşında kızım da
Burnumageliyoduslkmsn meva_asil_moms sezeryanda 39 a kadar bekliyorlarmi çok bilmiyorum ben ilk hamileliğim
meva_asil_moms Burnumageliyoduslkmsn kızım da 37+5 e gün vermişti dr ama 36+1 de suyum gelmişti devlete gidiyorum şimdi 39 da alıyoruz sezaryene dedi bana da geç geldi
Burnumageliyoduslkmsn meva_asil_moms ikinci daha erken gelir diye bişey duymuştum hurafemi bilmiyorum şuanlik normal istiyorum ben acı esiigm yüksek benim