gulruba Burnumageliyoduslkmsn beşiği koyduğun şekil doğduktan sonra da kıyafetlerle beşikte çek kolaj yap çok güzel oluyor fikir olsun
Meleklerininannesii Burnumageliyoduslkmsn anladımm canım benimki Mayıs 10 kargolama tarihi, biz set halinde istedik yastık falan da içerisinde mevcut o yüzden sanırım sıraya alındı 😍🙏🏻
3babymom Burnumageliyoduslkmsn meva mi olucak ismi Benim kızımın ismi de meva Adaş oluyolar hadi bakalım 😂🙈🌸
Burnumageliyoduslkmsn Aynenkanka ikizler burcuyla savaşa giripte kazanan görmedim iki kişiler bı kere . Diye bı yazı okumuştum kızımla 4 kişiyiz xjsjskjs artık babaannesi babası yengesi halası düşünsün djdjdjjsjd
Burnumageliyoduslkmsn meva_asil_moms isminizi bildirimde görünce adımı mi degissem dedim ay sanki dünyanın en mükemmel ismi bizim kızların gibi😍😍😍
meva_asil_moms Burnumageliyoduslkmsn vallahi benimde tek mükemmel isim mevamın ismi gibi geliyor bu arada benim oğlanın hastane çıkışı 34 haftalık olduk
beyzacmvrc Burnumageliyoduslkmsn meva yazılı olan aynı bu model dolap sayfasında gördüm ben bunun aynisiydi yani ne biliyim ama yeni görmedim 😂