tubimom Symyzci korkma canım benim malesef doktorların bazıları halden anlamıyor sen dua et iyidir minik❤️
PrensinibekleyenAnnee Symyzci korkmayın bende oğlumda 7 haftadan sonra duydum 1 2 hafta daha bekleyin
Hatice_123456 Symyzci 2hafta sonra kesin duyulur endişelenmeyin değeriniz o haftada çokmuş ikiz falan mı
Symyzci Hatice_123456 herkes bunu soruyor ama doktorum öyle bişey soylemedi belki kalp atışında belli olur normal deger ne oluyor ki herkes fazla diyor ama bilmiyorum 😂
Mavigozunannesi Symyzci ilk gebeligim de 6. Hafta da duymadim 1 hafta sonra duyduk gec döllenme dedi kız bebekler genelde 6. Hafta da duyulmuyor derler ne derece doğru bilmem oğlum da direk duyduk 6. Hafta da suan 3. Gebelik 7+3 te gittim onu da duydum
Gmzkzk Symyzci doğumdan sonra veririz inşallah bende 168 boy 84 kgyim 15 haftalık bebiş banada herkes kilolu olduğumu söylüyor morel bozmak için ama duymuyorum bile insanlar cok kötü kalpli olabiliyor kilo bu alınıp verilir hamile hamile niye üzerlerse 😂
Beybi_2022 Symyzci benimde başıma beldi 7 haftalıktı betada 300 binin üstlerinde çıkmıştı baya ama alttan baktı kalbini duyamadık küçük dedi haftaya gittim duyduk 8 haftalıktı sıkıntı yapma hiç