serpil1baby etkafa 10 15 de gittim doktora sormayı unuttum doğum fotoğrafçısına sordum hastanenin fotoğrafçısı almıyorlar dedi bana🥺
etkafa serpil1baby benimde saat ondaydı randevum 🥰belkide karşılaştık ama tanımıyoruz 😂neyse o değil de eşleri alsalar iyi olurdu ya 😏😏🙄
SheeR serpil1baby kontrolümde soracağım inşallah izin verirler şimdiden panik olmaya başladım ben 😔 nasıl olacak hiç bilmiyorum, doğum fotoğrafcısıyla anlaşmak üzereyim eşimi de o bahaneyle içeri alırlar diye düşünüyorum ama bakalım
etkafa serpil1baby nisanın 11 mi birde bebişin cinsiyeti ne canım aslında Ceyhun hoca normal yanlısı ama nasıl Sezeryan oldu ki
serpil1baby etkafa erkek canım☺️ benim özel sebeplerim ve korkularım çoktu normal yanlısı aynen ama benim psikolojimide ayrı değerlendirdi ☺️ mayıs 11 evet.
etkafa serpil1baby valla benim psikolojimi hiç sormuyor canım inşallh sorar 😂😂😂karşısına alıp konuşuyor mu bende çok korkuyorum doğumdan
etkafa serpil1baby birde canım bişey soracam hiç alttan muayene ettimi seni ettiyse kendi odasında mi ediyor orda asistan da var
serpil1baby etkafa evet canım bana 7. aydan sonra sormaya başladı nasıl doğum planın varmı aklında diye normal istedi hep ama zamanla korkularımıda gördü ve bugün sezeryana karar verdik kesin☺️
serpil1baby etkafa benim ilk 2 ay doktorum fatma hanımdı onda alttan muayne oldum ceyhun beye 9 haftamda geçtim çok tanıdığım iyi doktor olduğundan bahsettiği için ona geçtiğimde karından görülüyordu gerek yok demişti ilk muaynede.
serpil1baby etkafa benim gibi büyük korkularınız yoksa normal iyidir ben izlemek gibi bi salaklık yaptım sakın yapma zaten korkum vardı 5 kat arttı bide hep diyorlar ilk doğum zor sancı çok çekiliyor falan benim korkularım böyle başladı😑
etkafa serpil1baby anladım canım hayırlısı ya şimdiden kendimi korkutmak istemiyorum herkes nasıl yapıyor bende yaparım diyorum ama sadece diyorum sonrası tırt 😂😂😂