Annesiebeolanbikuzucuk Allah hepinizden razi olsun cok duaya ihtiyacım var bi önceki bebegimide kaybettim rabbim evladımı bana bağışlasın bu mübarek günlerin hürmetine guzel anneler 🤲
Oznurdediler Allah yardımcın olsun sağ salım son güne kadar bekler umarım bebisiniz. Yalnız merak ettik bende 22. Haftadayim acilmaniz olduğunu nasıl fark ettiniz ?
Annesiebeolanbikuzucuk Hic bi belirtim yoktu detaylı usg ye geldiğinde ortaya çıktı 10 gün önce hiç bisi yoktu kontrolde
meliiisoz Annesiebeolanbikuzucuk canım benim çok geçmiş olsun Rabbim evladını sana bağışlasın dualarım seninle korkma haftan erken ikinci dikiş için şansın var inşallah her şey çok güzel olur Allah şifa versin Allah yardımcın olsun inşallah 🤍 nedeni neymiş bu açılmanın canım doktorun bir şey söyledimi kasılman mı oldu enfeksiyon mu oldu
Annesiebeolanbikuzucuk meliiisoz Enfeksiyon var canim tam dikisin orsa iceride 3 lu antibiyotik başlandı kasilmalarim dursun diye ilaçlar başladılar pazartesiyee kadar dayanırsak dikiş atilacak suan dikiş atamadilaer nolur cok dua edin cok ihtiyacımız vae 🤲🤲
bsrguneri03 Annesiebeolanbikuzucuk Rabbim bu mübarek günlerde şafi ismiyle şifa versın bebeğinizi size bağışlasınnnn stres yapmamaya çalışın çok zordur sızın ıcın ama enazından deneyın Allah büyükk içimizi ferah tutalım 🙏🏻🙏🏻💗💗
Annesiebeolanbikuzucuk Ayminaa Allah razi olsun stres yapmamaya çalışıyorum inşallah rabbim saglikla kucağımıza almayı nasip etsin
meliiisoz Annesiebeolanbikuzucuk Allah yardımcın olsun canım benim dualarım seninle bendede bugün enfeksiyon çıktı senin kandamı idrardamı
Annesiebeolanbikuzucuk meliiisoz Hem kanda hem idrarda çıktı rabbim hepimizin yardimcisi olsun evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin saglikla 🤲
Haziran17 Rabbim yardımcın olsun benimde bir kaybım var şuanda serklajlıyım kasılma fln mı oldu kaçıncı haftada serklaj yapılmıştı
Annesiebeolanbikuzucuk Haziran17 hic bi belirti vermedi 17 haftada kontrole geldiğimde acil serklaj yapıldı Haftada yine detaylıya geldiğimde açılma olduğunu söyledi 2. Serklaj için pazartesi dedi
Annesiebeolanbikuzucuk Melekrcn Suan hic bi belirtim yok detaylı usg ye gelmesem belki de bitmeyecektim
YLD_95 Annesiebeolanbikuzucuk canım Allah size bağışlasın inşallah bebeğinizi 🤲🏻 mübarek günler de Allah yardımcınız olsun stres yapma Allah büyük 🤲🏻