minikmucizeemaak 1 Nisan 12.58 3 Nisan 79.41 5 Nisan 257.45 7 Nisan 509.67 Sonuçlar nasıl kızlar sizce 🌸
Fatma-ylcn minikmucizeemaak rabbim insallah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin bence çok güzel artışınız 💗🌸
Aysel_krdg minikmucizeemaak her zaman iki katı artmıyor yüzde 60 ve üstü artış varsa sağlıklıdır diyorlar benimde artışlarım hiç 2 katı olmadı hep yüzde 85 90 civarı doktor iyi diyor bakalım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza da alırız
minikmucizeemaak Svvl Doktoruö 11 inde kese göreceğiz dedi inşAllah sağlıkla devam edip sağlıkla kavuşmak nasip olsın hepimize ❤️🤲🏻
anneoluyoruuumm16 minikmucizeemaak yaaa aynı gün kese gorme günümüz 🤭 ama benim doktorum 14 üne kadar izinli o yüzden 14 ünde göreceğiz inşallah 😍
minikmucizeemaak Yazmelegi_ Amiin Allah razı olsun sonuncu tam 2 kat olmamış gibi geldi 257 çıkmıştı 5 inde 7 sinde 514 gösteriyor 2 karı benim 509 çıkınca bi sormak istedim 🫠
Yazmelegi_ minikmucizeemaak arasında çok bir fark yok zaten ve en az %60 %66 artmış olduğu sürece iyiymiş
minikmucizeemaak Dilan_ylmz evet arada fark yok denecek kadar az ama işte ilk olunca tecrübesiz oluyorum çok teşekkür ederim ❤️
minikmucizeemaak mayaden Amiinn Allah razı olsun canım sağlıkla devam edip sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşAllah ❤️ Salı gününü iple çekiyorum şimdi Allah’ın izniyle
mayaden minikmucizeemaak keseyi görürsün sonra kalp atışını duyarsın sonra cinsiyrt derken Bi bakmışsın doğum zamanı gelmiş hiç endişe ve panik içinde geçirme hepsinin ayrı ayrı tadını çıkarmaya bak 🌸💖
minikmucizeemaak mayaden Allah razı olsun bol dua ve sabır ile bekliyorum eli ayağı düzgün sağlıkla kavuşmak nasip olsun hepsi heyecan dolu ❤️
minikmucizeemaak Yarendemir_q Teşekkür ederim canım amin inşAllah ❤️ Sağlıkla devam edip sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşAllah ❤️