Çarşamba gününe kadar kendi sancım olmazsa çarşamba günü suni sancı verilecek suni sancıyla doğum olur değil mi
39+6 suni sancı da doğum yapanlar
Litharer olur bende 39+4 üm pazartesi verilecek banada
Ozlemiskndr banadaaaa😏
Litharer ben devlet hastanesine gidiyorum 41de suni verecekler doğum olmazsa
Ozlemiskndr korkuyorum aslında ya olmazsa diye sizler böyle yazınca motive oluyorum 🌸
Bende 39 +2 oldum ve persembe gunu gel seni dogurtuyum dedı doktorum ama ben gtmıycem cunku ıkıncı gebelıgım sancılarım beklıycwm kızımda suni sancı almıstım ve cok zordu soylemıslerdı cunku kendi sancın in 100 katı diye 41 e kadar bende bekleyecegım
Litharer bende 39+6 oldum sandım gelmiyor bi turşu Salı gününe kadar gelmezse suni vericek doktorum inşallah gerek kalmaz hiçbirimize kendi sancılarımız gelir
Litharer bende 39+5 oldum ams doktorum ilk gebeliklerde 41.haftaya kadar bekliyoruz dedi
yaprakyzglc 40 +1 olduk bizde çarşamba günü verilecek sancı o zamana kadar kendi sancımız olur inşallah 🙏🏻
Litharer ben hastaneye 36+4 de suyumun gelmesi ve 4cm açıklıkla gittim 10cm açılmam olmasına rağmen sancı hissetmediğim için takıldı 2 saatte sancım sıklaşıp dogurdum o kadar da korkulacak bir şey değil aslında