Zeyzey055 Edafmo bebeğim 32 jaftalikti 2 haftada cigeri gelişmişti canim insallah tez zamanda çıkar minigine kavuşursun sağlıcakla dua et bol bol sutunude düzenli sagmayi unutma gelmeyebilir vazgeçme allahin izniyle gelecektir cok gecmis olsun insallah
Edafmo SilaTR amin inşallah canım benim, küveze girmez diye kimse garamti veremiyor malesef 40ta da doğup giren var.😔 Sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah 🤲
Oykumir Benim oğlum da 23 Mart’ta doğdu giydirip odaya getirdiler bir sıkıntı fark etmemişler sonra emzirmeye çalıştım çocuk memeyi almıyor ebeler falan geldi biri bu çocuk inliyor çok hızlı nefes alıp veriyor dedi benimkini de yoğun bakıma aldılar canım ertesi gün düzeldi ama 1 hafta kaldı antibiyotik tedavisi uygulandığı için bir hafta kalıyor mecburen 38+4 de planlı sezeryan oldum 3900 doğdu çocuk ama çok hızlı nefes alıp veriyormus
SilaTR Oykumir bugün görüş günü vardı solunumu düzelmiş ama dediğin gibi antibiyotik tedavisine başladıkları için 1 hafta tedavinin bitmesini beklemeleri gerekiyormuş sağlıkla büyüsün inşallah
Oykumir Emzirmeye girebilirsin ben günde 3 kere girdim hergun,her girdiğimde de en az bir saat durdum içeride emzirme odası oluyor bone maske önlük giyiyorsun yani benim buradaki böyleydi bizde bir hafta kaldık çıktık çok şükür
Glstn-21 Benim bebeğim şuan küvezde 1 hafta oldu solunum cihazi takılı rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın gebelik haftam 38.hafta
SilaTR Meri11 36+2 te 3600 3 hafta önde görünüyordu 37. hafta normal olmaz kilosu fazla dediler doğduğunda 4 kilo bekliyorduk 3470 kilo doğdu birde tersti dogum yaptigim günde tersti o yüzden sezeryan oldu
Ccc01 SilaTR bebeğiniz yoğun bakımdan çıktı mı? Benim bebeğimde 8 gündür solunum sıkıntısından yoğun bakımda.
Zeyzey055 Edafmo ay hadi gözün aydın canim cok sevindim rabbim ayırmasın birdaha cok mutlu oldum inancı 🥰🥰🌸👼🏻🙏🏼🧿
Adresteia Canım benim ben aynı durumu yaşadım bebeğim akciğerinde enfeksiyon olduğu için doğumdan sonra yoğun bakımda kaldı entübe edildi 8 gün boyunca antibiyotik tedavisi uygulandı 8 gün sonunda kendi kendine nefes alabiliyor du ve beni çağırdılar emzirdim 10.gün çıkarıldı seni çok iyi anlıyorum ama bebeğim şuan gayet sağlıklı ve 6 aylık oldu geçicek bu günler o yoğun bakım kapısında bekleyip sadece 5 dakika uzaktan görmek nasıl bir his çok bilirim bitmeyen bir kabus gibiydi ağla sakın içine atma ben ağladıkça rahatladım sende kavuşucaksın bebeğine güçlü ol bebeğin için emin ol orda ona çok iyi bakıyorlar bnde kızımı çok özlüyordum ama sağlığına kavuştu bu daha önemli bol bol dua et 🤍🤍
Glstn-21 Gerçekten çok zor bir durum tam bi hafta oldu elim ayağım hiç biseyi tutmuyo boğulacak gibi oluyorum içime atıyorum solunum cihazına bağlı ken kendine nefes almasını bekliyorlar ilk gebeligimde 18 haftalik düşük yapmıştım bu 2.gebeligim bu bebeğimle küvezde olunca çok zor geliyo 😥😥
Matmazel23 Glstn-21 Yeni Doğum yaptım ve bebeğimde de aynı durum oldu. Siz ne yaptınız çıktı mı yoğunbakımdan yavrunuz?
SilaTR Ccc01 yeni gördüm 8 gun kaldı kuvozde cikti çok şükür sizede çok geçmiş olsun şimdiye sizinkinin de çıkmış olmasını temenni ediyorum sağlıkla büyüsün inşallah
Ccc01 SilaTR SilaTR merhaba evet çıktı benim bebeğimde çok şükür. Ama benim bebeğim 25 gün kaldı. Şu an yanımda şükürler olsun.