Ecem95 kelebekucusu hem fitil hem de ağızdan kullanılıyor ben 19. Haftadan beri sabah aksam fitil geceleri de ağızdan olarak kullanıyorum 37. Haftadayım hâlâ kesmedi doktorum sezeryan olacağım sanırım o yüzden.
kelebekucusu Ecem95 benim de plesanta asagidaymis kanama olunca verdi doktor fitil şeklinde geceleri kullanıyorum
gzl_2320 kelebekucusu bende kullanıyorum 1 parmak içeri it ayaklarını koltuğun yaslanma yerine yukarı doğru koy. 1 saat yatıyorum ben hiç kalkmadan, yarım saat falan yatarsam ilacın çoğu geri geliyor bende
Merveincim kelebekucusu benm doktorumda vajinal önerdi. İçince bulantı şikayetleri oluyor genelde. Gece yatmadan önce kullanmıştım.
Nurlyy kelebekucusu bende fitil olarak kullanıyorum 9 haftadır, derine itiyorum sonrasında 2 saat yatıyorum gündüz, doktorum 2 saat yatmam gerektiğini söylemişti çünkü, akşam da yatağa yattığımda koyuyorum sabaha kadar
gzl_2320 kelebekucusu illaki geliyor ama az yatıp kalkarsam daha çok geliyor. Sabah akşam kullanıyodum ben öğlen yutuyodum (3-4 gündür akıntılarım arttığı için ağızdan alıyorum artık fitil olarak kullanmıyorum haftam da ileride olduğu için). ilacı koyunca 1.5-2 saat wc ye de gitmememek gerekiyor